ericc64 napísal:
po 1: neda sa nahodu spravit pencil mod aj na jadre ? tak ako na pametiach ? zacmarak kdesi niaky odpor...
po 2:pekne vidim ktory rezistor treba zacmarat na pencil mod pameti... co ale nevidim, kde zmeram kolko maju pamete V ?
na jadre je vGPU measuring points(fialova) + (modra) zem ..ale kde su meriace body na pamete
po 3: kolko maju pamete default V ?
po 4: kde v okoli IL,DCA,PU sa da kupit taky 500 ohm potenciometer ?
po 5: ked kuknem tuto stranku
http://iax-tech.com/video/8800gt/8800gt04.htm" onclick="window.open(this.href);return false; ..tam pouziju 1k ohm .. tak teraz ktory ? 500 ohm ci 1 k ohm ,, ktory si pouzil ty ?
dakujem

Dúfam, že Ti to pomôže:
1.pencil mod na jadre sa mi nepodarilo nikde nájsť.
2. napätie na pametiach zmeráš z opačnej strany dosky ako su umiestnené:

3. Na mojej MSI 8800GT to bolo 2,00V
4. Ja som nezohnal taký variabilný rezistor. Ale urobil som to takto:naletoval som jeden 180 ohm ajeden 100 ohm a tieto cez jumper zapájam. Mám štyri možnosti: bez jumpera-no voltmod (cca 1,10V), jumper vľavej pozícii 1,19V ako na obr:

, jumper v pravej pozícii 1,28V a keď spojím všetky tri kontakty tak to dá asi 1,36V.
5. ziodpovedané v bode 4. Skutočné hodnoty použitelných odporov doporučujem od 82 - 270 ohm. Teda je jedno či použiješ variabilný rezistor 500 alebo 1000 ohm. Čím menší tým vyššie napätie na jadre. Tá 100vka mi zabezpečuje napätie okolo 1,28, 180ohm mi dáva 1,19V. Ale ja tam mám ako som uvádzal aj soft mod (+0,05V). A ozaj v 3D režime napätie samo stúpne o ďalšie cca 0,02V.
Veľa zdaru