PC hra roka 2008
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: PC hra roka 2008
ja by som dal hlas za "world of goo" - (naj nezavisla hra 2008)
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
mne sa to kratke vobec nezdalo praveze naopakSnake napísal:je vobec anketa relevantna ked tam nie su hry co uzivatelia chcu?
GTAIV je kratke, a nicim ma to neoslovilo...
- fobos
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Feb, 2007, 08:00
ja berem, svoj post spet, kedze GTA je uplne odflaknute, naj hra je teda podla mna asi CoD5 , treba uznat ze tento rok stal za
vsetko milionove projekty a vysledok stoji za velke
vsetko milionove projekty a vysledok stoji za velke
Xbox Series X...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
Samsung S24 ...
Intel Core 8600K ...
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
To vies ta financna kriza
To urcite take vypovede koluju hhh
Nemyslim ze tento rok bol tak zly. Niektori vyvojari/vydavatelia vsak skusali/ju rozne nepekne veci na nas hracoch.
Ja neviem, nevidim do toho. Ale vzdy je to o tom, ze sa chce niekto nahrabat, ved ako vieme prachy su vsetko. Bud vyvojar alebo vydavatel. To mozte hovorit 5-rocnemu, ze to o prachoch nie je.
Oni vsak dobre vedia ze sa im to oplati, tak ako ine firmy v tomto biznise a to je pointou.
Kedysi sa hry nerobili pre to, aby boli uspesne, aby boli reklamy aj na stanici v metre, aby sa dostali do TV.
Kedysi sa hry nerobili pre to, aby mali co najvacsi zisk.
Kedysi sa hry nerobili z ochranami, ktore otravuju zakaznikov.
Kedysi sa hry robili pre to aby sa hrali. Aby ich hrali hraci. Aby hraci mali z nich zazitok a nie firmy.
To urcite take vypovede koluju hhh
Nemyslim ze tento rok bol tak zly. Niektori vyvojari/vydavatelia vsak skusali/ju rozne nepekne veci na nas hracoch.
Ja neviem, nevidim do toho. Ale vzdy je to o tom, ze sa chce niekto nahrabat, ved ako vieme prachy su vsetko. Bud vyvojar alebo vydavatel. To mozte hovorit 5-rocnemu, ze to o prachoch nie je.
Oni vsak dobre vedia ze sa im to oplati, tak ako ine firmy v tomto biznise a to je pointou.
Kedysi sa hry nerobili pre to, aby boli uspesne, aby boli reklamy aj na stanici v metre, aby sa dostali do TV.
Kedysi sa hry robili pre to aby sa hrali. Aby ich hrali hraci. Aby hraci mali z nich zazitok a nie firmy.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
L4D a Fallout 3 urcite stali za to. Takze az tak zly rok to nebol.
Plne súhlasím.Martan napísal: Kedysi sa hry nerobili pre to, aby boli uspesne, aby boli reklamy aj na stanici v metre, aby sa dostali do TV.
akoze vela ludi ju tu mozno nehra, ale urcite tam chyba WOTLK uz len preto ze je to najpredavanejsia hra tohto roka
`CPU:E7400@3.8Ghz 1.38v with Thermalright 120 Ultra Extreme*S-flex@1200RPM`MB:Asus P5K-E/pencil mode*Bios ver.1202`RAM:A-Data 2x2GB@4-4-4-12 800Mhz DDR2 EE+ `VGA:nVidia 560 TI `HDD:Samsung 640GB F1 16MB `ZDROJ:Corsair HX520W`CASE:Antec 182`OS:Windows XP 64bit
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
WOLTK je predsa len datadisk a nie samostatna hra
a pochybujem ze za to by niekto hlasoval
a pochybujem ze za to by niekto hlasoval
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
Takze tu je zoznam hier, ktore nedostali ani jeden hlas: Command & Conquer: Red Alert 3, Mercenaries 2: World in Flames, SPORE, Far Cry 2, Pro Evolution Soccer 2009, Half-Life 2: Portal, Age of Conan, PURE a vase navrhy: World of Warcraft: Wrath of the Lich King, World of Goo, Tomb Raider: Underworld, Prince of Persia...
je moznost, ze niektora z tych hier co nemaju bod, tu ostane, ktore by ste chceli ponechat, kedze mozno dostanu nejake hlasy po zvyseni poctu moznych odpovedi na 3
je moznost, ze niektora z tych hier co nemaju bod, tu ostane, ktore by ste chceli ponechat, kedze mozno dostanu nejake hlasy po zvyseni poctu moznych odpovedi na 3
- upir102
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 04. Jan, 2008, 14:00
z tych co su tam je jednoznacne naj asanic cred bez vahania
(preco ste nedali aj NFS undercover?)
(preco ste nedali aj NFS undercover?)
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
nakolko prepadakovej arkadovke s nizkou obtiznostou by nikto hlas nedal a ten asanic-cred by som is rad zahral to nepoznam
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
[X] Portal
Asi jedina vec, co ma po vydani prekvapila, a nie sklamala. Potom este Fallout 3 bol celkom OK, aj ked som ho dlho nehral.
BTW co sa vam paci na GTA4?
Asi jedina vec, co ma po vydani prekvapila, a nie sklamala. Potom este Fallout 3 bol celkom OK, aj ked som ho dlho nehral.
BTW co sa vam paci na GTA4?
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nic sa im nepaci, no oni davali hlas tej hre vopred. Ved pred vydanim mala vacsinu tych hlasov.nManJofo napísal:BTW co sa vam paci na GTA4?
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ten TR: Underworld jednoznacne pridat.yesper napísal:Takze tu je zoznam hier, ktore nedostali ani jeden hlas: Command & Conquer: Red Alert 3, Mercenaries 2: World in Flames, SPORE, Far Cry 2, Pro Evolution Soccer 2009, Half-Life 2: Portal, Age of Conan, PURE a vase navrhy: World of Warcraft: Wrath of the Lich King, World of Goo, Tomb Raider: Underworld, Prince of Persia...
Vyhodit podla mna:
- Vseobecne asi MMORPG kedze je to iny typ hry ako ostatne
- Mercs 2: WiF
- Pro Evo 2009