Zhotovil som aj par screenov z programu CPU-Z, myslim ze to bude napomocne.

Ramky su 1066ky ale pracuju na frekvencii 800MHz takze tipujem ze musim ich zdvihnut zo 400 na 557MHz aby to bolo korektne.
C1E som v biose vypol no EIST som nikde nenasiel ale podla jedneho prispevku tu na fore ked nastavim fixny nasobic tak je to v podstate vypnute takze zmenim hodnotu z AUTO na 9,5 a malo by to byt ok. FSB je default 333. Co sa tyka sekcie Voltage tak je tam plno veci (CPU Voltage, CPU GTL Reference, CPU PLL Voltaqge, FSB Termination Voltage, DRAM Voltage, NB Voltage, SB VOltage), vsetko je nastavene na auto a ak cpu-z neklame tak je hodnota napatia CPU 1,2V, co by som tu mal zmenit okrem voltaze CPU, ktora pojde hore co este okrem toho sa bude menit ? Teraz nastava otazka aku frekvenciu FSB nastavit a aky pomer medzi FSB a DRAM hodit aby to bolo korektne cize aby RAMky slapali na 1066 MHZ ? Podla pozadovanej frekvencie ku ktorej sa chcem dostat by som mal nastavit FSB na 400, ale to je asi secko co viem urobit. Neviem ako na to dalej a preto sa pytam vas skusenejsich, nakolko je to nove zelezo co mam a nerad by som on prisiel nejakym nedopatrenim

Este na zaver: o chladenie sa stara Thermalright Ultra-120 Extreme + Noctua NF-P12-1300.
Za pomoc vam vopred velmi pekne dakujem.