Ako odstranit Login obrazovku?
- Timeshifter
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Ako odstranit Login obrazovku?
No, nainstaloval som si Win XP sp2 a s jedným uzivatelom - teda ma to pri zapnutí PC hned hodilo na plochu... Ale ked som si nainstaloval tlaciaren HP C3180 tak po najblizsom restarte sa mi zacala objavovat tá login uvítacia obrazovka "kliknite na uzívatela..." a mám na výber iba jedného - mna. Takže, chcel by som sa tejto obrazovky zbavit, neviete ako?
Re: Ako odstranit Login obrazovku?
Pozri si do užívateľských kont. Zrejme tam okrem tvojho konta bude ešte jedno . Nejaký hosť napr... Pozri si to tam a všetky zbytočné kontá odstráň.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
- Timeshifter
- Používateľ

- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Máš pravdu... mal som tam nejaké ASP net konto... odstránil som ho a už je všetko OK, DIKI! Možete locknúť!
- _Mato_
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Nieco podobne vznika aj po instalacii Microsoft.NET balikov.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- zachary
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
a na čo konkrétne slúži to ASP.Net konto ? aj ja som ho odstránil kvôli takému istému problému s loginom
...
start -> spustit
odkliknut "pouzivatelia mozu na tomto pocitaci pracovat az po zadani mena pouzivatela a hesla"
tlacitko OK ...
zadat meno/heslo uzivatela, ktory sa bude automaticky prihlasovat ...
hotovo
PS: asp.net konto sluzi pre niektore ASP.net aplikacie, ktore potrebuju admin prava, ale prislusny uzivatel ich nema. akonahle prihlaseny uzivatel spusti takuto aplikaciu, a ona nevie pristupovat cez neho, skusi pristupit cez asp.net konto ... Podobne to robia aj ine aplikacie ... ktore sa instaluju prostrednictvom admina, a moze ich pouzivat aj nie-admin uzivatel ... Ostatne na domacom pocitaci, na ktory pristupujete iba vy, je to jedno.. kedze tam je predpoklad ze vas uzivatel ma admin prava ...
start -> spustit
Kód: Vybrať všetko
control userpasswords2tlacitko OK ...
zadat meno/heslo uzivatela, ktory sa bude automaticky prihlasovat ...
hotovo
PS: asp.net konto sluzi pre niektore ASP.net aplikacie, ktore potrebuju admin prava, ale prislusny uzivatel ich nema. akonahle prihlaseny uzivatel spusti takuto aplikaciu, a ona nevie pristupovat cez neho, skusi pristupit cez asp.net konto ... Podobne to robia aj ine aplikacie ... ktore sa instaluju prostrednictvom admina, a moze ich pouzivat aj nie-admin uzivatel ... Ostatne na domacom pocitaci, na ktory pristupujete iba vy, je to jedno.. kedze tam je predpoklad ze vas uzivatel ma admin prava ...
lava, prava, lava, prava ...