je to podobny cvrkot, aj ked slabsi, ako zvykne (asi GPU) cvrlikat pri nabiehani CRYSIS, snad viete co myslim
inak /MB ASUS P5K, GPU GIGABYTE 88GT OC version/
ak je to doskou, co predpokladam, poradte nejaku alternativnu, kde sa to neprejavuje..

Tak to sa mýliš..Aj zle elektroliticke kondiky mozu piskat...cthulhu napísal:kondenzatory nepiskaju, to sposobuju len zle navinute, alebo nedostatocne zalakovane cievky.
da sa to odstranit, ale ak sa jedna o zaplombovany HW, prides tym o zaruku.
zdroj otvorit, zohnat si vypalovaci lak na napajacie transformatory, alebo elektromotory (od nejakej firmy, co sa zaobera previjanim motorov/traf) a zalakovat cievky.
potom nechat poriadne vyschnut, a vyskusat. nie vzdy to funguje.
vies ty mas ventilatory na 1400rpm a 92mm, ja mam 120 a 140mm a bezia na 450-600rpm, cize dost mozne, ze enermax by mi tiez nevyhovoval..emPORiO napísal:Zober daky Enermax... ja ho pocujem iba ked mam vsetky 4 ventilatory na malych otackach... inak max. rmp mam 1400 (92x92x25mm) a pocut len tie fany, nie zvuky zo zdroja
Lepši zdroj už nepredavajúneophyte napísal:vies ty mas ventilatory na 1400rpm a 92mm, ja mam 120 a 140mm a bezia na 450-600rpm, cize dost mozne, ze enermax by mi tiez nevyhovoval..emPORiO napísal:Zober daky Enermax... ja ho pocujem iba ked mam vsetky 4 ventilatory na malych otackach... inak max. rmp mam 1400 (92x92x25mm) a pocut len tie fany, nie zvuky zo zdroja