Hmnoo podme sa pustit do thermataku
Ja mam sice len M9 ale je to az na design zhodne..... ked som kupoval PC (cca mesiac dozadu) mal som velku dilemu ze co kupit dlsim kandidatom bol aj
Coolermaster Dizajnovo prakticky identicke skrinky vyhhral thermaltake koli dostupnosti (rozumej bral som vsetko z jedneho shopu)
Keby som si mal znovu vybrat beriem coolermatera dovody:
1) Fan co je osadeny rozhodne nema 17dB a su napajane cez Molex t.z. nulova regulacia (uz so ich vymotoval obidva a zatial nahradil jednou noctuou). Ale na druhu stranu su tichsie ako to AC v jednom PC ho mam osadena a fakt dost huci.....
2) Pokial si dobre vsimnes v skrinke mas 3,5" box na HDD otovrom natoceny do vnutra skrine a diky sa neupinaju rychlo upinanim ale klasickymi skrutkami len ten box je chyteny rychlo upinakmi to je setko krasne problem nastava pokial mas v skriny grafu (u mna 88GT) ktora je na temer na celu dlzku skrine a v urovni boxu na HDD z toho vypliva ze pokial xces vytiahnut HDD musis najskor vymontovat grafu a to dost nase*e
Co sa tyka rychlo upinakov s tym som mal problem jedine pri uchyteny gafiky (dvojslotova) tak som ho odtial vymontoval) pri upevnovani DVD rom nebol problem a keby to fungovalo aj na disk nestazujem si urychli ro pracu

prip ked ich nexcesdaju sa v pohode nahradit klasickymi skrutkami
Moj zaver znie ak xce kupovat case udporucal by som ten coolermaster (vraj je tam aj viac miesta pri montazi dosky) je celkom dobre vetrana (ale to aj M9

) a pokial xces nejaku dizoajnova zaujimavu odporucujem zistit si orientaciu 3,5" boxu.