Kedze idu vianoce a miesta nie je nikdy dost tak by som rad vedel či niekto z prítomných nemá tento disk v svojom PC, a ako je s ním spokojný, u mna bude pravdepodobne zapojený do RAID 1 (plánuje sa kúpa dvoch). Taktiež to bude moje prvé WDčko, tak dúfam že nesklame Taktiež sa nejak neorientujem v názvoch typu Black, Green a Blue pri WD diskoch.
Ja mám 640 GB Black Caviar a som veľmi spokojný, hlučnosť rovnaká ako u 640 GB AAKS verzie (ktoré mám dva kúsky), ale zápis a čítanie sú ešte rýchlejšie, čo som nečakal, nakoľko 640 GB AAKS je beztak excelentne rýchla.
No ja ho mám asi mesiac a búcham si hlavu lebo mi dost vrzga ako stara ATA. Ked kopirujem alebo aj pri spustani programov. Navyse za menej by som teraz kupil 1TB Seagate, parametre rovnake ale vraj su tichsie. Vie mi to niekto potvrdit?
CPU:AMD Phenom II X3 710 BOX MB:GIGABYTE MA790XT-UD4P (rev. 1.0) GPU:PALIT Radeon™ HD 3870 GDDR3 (512MB) RAM:OCZ 2x1GB DDR3 Fatal1ty PSU:Seasonic S12II 500W 80+HDD:WD Caviar Black 1000GB 32MB SATA2 WD1001FALS
dusique napísal:No ja ho mám asi mesiac a búcham si hlavu lebo mi dost vrzga ako stara ATA. Ked kopirujem alebo aj pri spustani programov. Navyse za menej by som teraz kupil 1TB Seagate, parametre rovnake ale vraj su tichsie. Vie mi to niekto potvrdit?
trosku by si to mohol podrobnejsie opisat lebo planujem 4x 1TB a nerad by som bol keby boli hlucne aj napriek tomu ze budu v boxoch
zaujima ma ci ho pocut v idle / otacanie platni
a aky je hlucny v seeku
mozno by bola idealna nahravka zvuku dik