Poskytovateľ služby: T-COM
Služba: MAGIO
Pripojenie: kabel
Problém: pripojenie PC na internet
Popis: Môj známy si sám spojazdnil tento router (ani sám nevedel presne ako) cca hodinu mu to šlo úplne v poho následne mu to padlo (MAGIO+INTERNET) a pokúšal sa to opraviť sám (nevedel ani čo všetko škúšal a čo všetko zmenil a vlastne ani čo robí). Na druhý deň ma zavolal k nemu tak som sa to pokušal spojazdniť ale výsledok negativny a po 2 hodkách ma to prestalo baviť a nasledoval telefonát na T-COM a oni si nevedeli vysvetliť prečo stále na routeri bliká ADSL2 (označuje synchronizáciu routera) nasledovalo prepojenie na technické centrum a stoho vyplynulo že poslali na tretí deň technika nech to vyrieši - technik prišiel ze vraj menil kábel (router-zasuvka) a nieco robil v ústredni a v dotyčnom paneláku ako príčinu problému označil kolísanie ich siete spôsobené ich vinnou. Podarilo sa mu vyriešiť problém s blikaním ADSL2 a tým pádom už ide aj MAGIO lenže sa chcel pokúsiť opraviť aj pripojenie PC na internet a keď uvidel ze užívateľ má OS VISTA tak radšej povedal že sa do toho nebude vŕtať (osobne by odpovedal to isté keby to nebol môj kamarát

Moja otázka znie tak čo všetko môže spôsobiť to že sieťové pripojenie pc-router vo VISTE nefunguje spravne.