Problem s firmware na N95?
Problem s firmware na N95?
Potrebujem pomoc pri updatovani noveho fw do N95. Postup bol urcite spravny, no v programe Nokia Software Update sa stale identifikuje pripojeny telefon az vyhodi chybu. Opakujem znova, opat to dojde do stavu kedy identifikuje telefon no bezvysledne. Vsetky drivre a SW mam nainstalovane. Pouzivam WinXP SP3.
Re: Problem s firmware na N95?
nokia pcsuite potrebuje aby simal telefon v mode PCSUITE, vtedy ho mozes ovladat aj cez pocitac. ked chce aktualizovat tak treba tento mod zvolt. v prvom rade si nainstaluj novy NSU. ja som odpalil jednu nokiu len preto ze som mal stary NSU. ale nakoniec ju phoenix ozivil a vsetko slo ako ma.
vsetko mi je jedno
No update nerobim prvy krat, takze vsetko co hovoris som uz mal pred samotnou aktualizaciou firmwaru N95-ky. Mam taky pocit ze s tym ma nieco NOD 32 a jeho firewall. Ten Phoenix mam, ale len trial. Je to obtiazne cez tento program?
phoenix trial ??
taky aj je ???
nokia phoenix suite je program ktory pouzivaju servisne strediska na opravu telefonov. neviem o tom ze by bol aj trial.
v phoenixe.
FILE
MANAGE CONNECTION
USB CONNECTION
vo flashing metode si daj RESTORE USER PRODUCT
vtedy ti ostane vsetko co si mal v telefone a nebudes musiet nahadzovat a nastavovat aplikacie co si mal
taky aj je ???
nokia phoenix suite je program ktory pouzivaju servisne strediska na opravu telefonov. neviem o tom ze by bol aj trial.
v phoenixe.
FILE
MANAGE CONNECTION
USB CONNECTION
vo flashing metode si daj RESTORE USER PRODUCT
vtedy ti ostane vsetko co si mal v telefone a nebudes musiet nahadzovat a nastavovat aplikacie co si mal
vsetko mi je jedno
No ci je trial neviem, ale nazov instalacky taky bol. Dik za radu...
NOD32 a jeho firewall...to mas na mysli asi ESS. Nemam sice N95 ale pouzivam NSU pri aktualizacii firmwaru E51 a nikdy som nemal problemy. ESS tym problemom zrejme nebude.Netus napísal:No update nerobim prvy krat, takze vsetko co hovoris som uz mal pred samotnou aktualizaciou firmwaru N95-ky. Mam taky pocit ze s tym ma nieco NOD 32 a jeho firewall. Ten Phoenix mam, ale len trial. Je to obtiazne cez tento program?
Sorry ESS. Tak neviem potom, skusim na nejakom inom PC...
Podarilo sa ti to vyriesit? Ja mam ten telefon oddnes a narazil som na rovnaky program. Predtym som robil s PC Suite, k tomuto mobilu je uz nejake OVI Suite. Phoenix mi nec nevravi.
Kazdopadne, OVI najde moj mobil, aj mi odporuci novu verziu firmware, ale pri detekcii mobil najde, ale potom ostane visiet pri hlaske "identifikuje sa pripojeny telefon" a potom to skonci.
Ak ste niekto vyriesili rovnaky problem, dajte tu vediet.
Dik.
Kazdopadne, OVI najde moj mobil, aj mi odporuci novu verziu firmware, ale pri detekcii mobil najde, ale potom ostane visiet pri hlaske "identifikuje sa pripojeny telefon" a potom to skonci.
Ak ste niekto vyriesili rovnaky problem, dajte tu vediet.
Dik.
Uz ano, nakoniec som to aj tak robil cez Nokia PC Suite...Chyba bola v mojom PC ci skor Windowse
Mne sa to podarilo urobit bez problemu nakoniec pod Vistou.