Zdravim.
Nainstaloval som skype a vzdy po jeho zapnuti sa mi restartne PC. Skusal som hladat virusy, spyware pomocou avastu a spyware doctoru ale nic mi nenaslo. Robi mi to iba pri skype(rozne verzie) a este mi to robilo aj pri jednej aplikacii davnejsie ale uz presne neviem co to bola zac.
Vopred dakujem za kazdu radu
Moze to byt virus?
Moze to byt virus?
CPU: E5200@3,4GHz + ACFreezer 7Pro; MB: Asus P5Q-E; RAM: Kingston 2x2GB 800MHz (4-4-4-12); CASE: Thermaltake Matrix VD3000SWA; PSU: Enermax EG375AX-VE 370W; HDD: WD 640GB AACS, VGA: Sapphire HD3850 512MB; DVD-RW: LG GH22NS30; LCD: Samsung SyncMaster 204B; Mouse+Keyboard: Logitech diNovo MediaDesktop Laser
Re: Moze to byt virus?
keby som nebol donuteny skype pouzivat tak kaslem nan, len ho pouzivame v praci a z domu som sa chcel pripojit
CPU: E5200@3,4GHz + ACFreezer 7Pro; MB: Asus P5Q-E; RAM: Kingston 2x2GB 800MHz (4-4-4-12); CASE: Thermaltake Matrix VD3000SWA; PSU: Enermax EG375AX-VE 370W; HDD: WD 640GB AACS, VGA: Sapphire HD3850 512MB; DVD-RW: LG GH22NS30; LCD: Samsung SyncMaster 204B; Mouse+Keyboard: Logitech diNovo MediaDesktop Laser
Snake napísal:to ze skype je blbost najhrubsieho zrna sa vie uz davno...
ja nanom fungujem uz viac ako 3 roky a este ziaden vacsi problem s nim som este nemal. takze neviem ake problemy mas s nim
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
aj v usa aj u nas vzdy fungovali pyramidy cize ci sa jedna o legalnu alebo nelegalnu funguju vzdy
takisto ako skype
aj uz spadlo aj tak fici dalej
takze snake mozes len nadavat ale skype valcuje dalej
resp by ma zaujimalo ako skodi ten sposob fungovania tebe konkretne
vymyslime nieco lepsie
k teme ...skontroluj si vadne sektory na disku
takisto ako skype
aj uz spadlo aj tak fici dalej
takze snake mozes len nadavat ale skype valcuje dalej
resp by ma zaujimalo ako skodi ten sposob fungovania tebe konkretne
vymyslime nieco lepsie
k teme ...skontroluj si vadne sektory na disku
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Disk je v poriadku. Dnes som prisiel na dalsiu aplikaciu, ktora mi to robi...Total Commander 7 Portable, na inom kompe bezi bez problemov
ano spadlo, a ako sa bravurne vyhovorili na Microsoft, to ignorujeme ze?lezgy napísal:aj uz spadlo aj tak fici dalej
jop, to nepopieram, rovnako ako valcuje ICQ a podobne..takze snake mozes len nadavat ale skype valcuje dalej
nie je nic lepsie, nez ked mas na firme pustenych 20 PC a z toho polovica je supernode, tak to ten internet ide bohovsky ver mi, par ludi uz za toto dostalo vyhadzov (u nas), IM v normalnej forme pochopim, ale to je to iste ako keby si prisiel do kniznice kde sa hladaju studijne materialy o 106 a pustis si tam torrent s max poctom handshake.resp by ma zaujimalo ako skodi ten sposob fungovania tebe konkretne
netreba, mam telefon, skype, gizmo a ani gtalk nepotrebujem, len mi vadi (v niektorich oblastiach) jeho "drzost" (zas mozme sa bavit ze vdaka tomu funguje a podobne, ale naco? )vymyslime nieco lepsie
Ontopic: skus cisty instal, ci to nie je nieco hardverove, pripadne scan na malware (spybot, nod a pod.)...
.
Problem sa vyriesil preinstalovanim Winu. Dakujem za rady mozte lock!