ahojte kupil som si notasek Toshiba bola tam uz predinstal Vista chcem ju dat prec a nahradit XP-ckom nastavim si v BIOSE bootovat z CD zacne pekne si nacitavat HW a potom ked uz ma nabehnut to kde sa delia a formatuju disky nak mi vyhodi chybu...nie ako programi kt. sa chystane naistal nebudu fungovat a narusaju fungovanie povodnych restartujte pc a ten sa vrati do povodneho stavu...
Nikdy som take nic nevidel...vzdy slo vsetko hladko
odstranenie Visty a instalacia Win XP
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: odstranenie Visty a instalacia Win XP
preco robis nieco o com prd vies?
nieze by sisi nieco pozrel na nete o instale XPcok do Vistackeho notebooka....
skratka, zacni prepnutim sata radica do ide alebo legacy modu (podla biosu) v biose. nasledne si pozhanaj ovladace na book pre XPcka. Ak ich nema Toshiba na webe, tak ti zacina ta prava zabava...lebo musis potom hladat na weboch jednotlivych vyrobcov komponent. co mas v booku za veci zistis napr. cez everest.
nieze by sisi nieco pozrel na nete o instale XPcok do Vistackeho notebooka....
skratka, zacni prepnutim sata radica do ide alebo legacy modu (podla biosu) v biose. nasledne si pozhanaj ovladace na book pre XPcka. Ak ich nema Toshiba na webe, tak ti zacina ta prava zabava...lebo musis potom hladat na weboch jednotlivych vyrobcov komponent. co mas v booku za veci zistis napr. cez everest.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Tonci20
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Okt, 2007, 08:00
hehe....ovladace som mal uz davno stiahnute vies...
len ma to proste zaskocilo tak preto som sa tu na spytal..
len ma to proste zaskocilo tak preto som sa tu na spytal..
myslim,ze XPcko mas legalne,ale zalohu si mozes vytvorit cez nLite s pridanim SATA driverov,a potom nemusis NIX vypinat,mam to otestovane,FACHA No.1
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
prinstalovaval som Xpecko na book ASUS N50 kde bola Vista.. hladal som ako mi radili prepnutie sata radica ale v biose som to nemohol njst a zase naslepo som tam nechel nic prepinat. Tak som prepol len na nacitanie z CD a nainstaloval xpecko bez problemov. Ovladace stiahol z netu. Vsetko fachci len som si vsimol ze pri rolovani dokumentu napr. ked citam PDFko alebo ked rolujem web prehliadac tak to seka nejde to plinule. Ze by to malo suvis s prehodenim OS?
Skus stiahnut nove drivre od grafickej karty a preinstaluj ich
- Tonci20
- Používateľ
ja som si tiahol uz upravenu instalacku z netu k de uz bol integrovany SATA radic
- Tonci20
- Používateľ
Windowsu nie?....sak to je jedno aky Win mas ked ho registrujes na seba, na ten co mas kupeny
PARADA ! ! !
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black