Rozdelenie vystupu
Rozdelenie vystupu
cawte, v PC mam zvukovku NVIDIA High Definition audio a pise na nej ze podporuje 7.1 repraky... Chcem kupit 5.1 reproduktory, ale mam jeden problem... jeden vystup mam na predne, druhy na bocne (ten by bol prazdny), treti na zadne a na stvrtom mi pise ze subwoofer/front, ale ja chcem obidva mat zapojene, existuje nejaka rozdvojka, alebo daco take aby som mal obidva zapojene?
NTB: ASUS GL553VE: i7-7700HQ, NVIDIA GeForce GT 1050ti 4 GB, 16 GB RAM
Re: Rozdelenie vystupu
Sice nevedno co presne chces,ale sa mi pozdava daco,Ty chces secke 7.1 sluchat ?
tak kup potom repraky take,a nekupuj 5.1,alebo si prepnes zvukovku do 5.1 modu a mas to .
PE ES KO :
Inak na integrovanej zvukovke nebudes mat skoro ziaden pozitok z toho ZVUKU,kup nejaku zvlast zvukovku
tak kup potom repraky take,a nekupuj 5.1,alebo si prepnes zvukovku do 5.1 modu a mas to .
PE ES KO :
Inak na integrovanej zvukovke nebudes mat skoro ziaden pozitok z toho ZVUKU,kup nejaku zvlast zvukovku
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
nie, ty si ma nepochopil... 5.1 chcem kúpiť, lenže tam mám len jeden výstup na subwoofer alebo predný reproduktor... že buď/alebo, ale ja chcem obidva mať zapojené, že jak sa to dá urobiť... že by mi potom nezostal jeden navyše
tak poporiadku
ked kupis tu zostavu,zistis,ze tam budes mat len tri STEREO JACK konektory,ktore napojis do PC jeden koniec,a druhy koniec budes napajat do SUBIKA,kde budes uz mat napojene ostatne repraciky,aspon ja som mal tak Creative,a on sa o ostatne postara,inak ta NVIDIA ma auto rozpoznanie napojenych konektorov,nadetekuje a pozapina secko co ma,neboj sa !Ono si zisti samo co tam mas napojene,Ty len odfajknes,ze je tomu tak,inak ta nvidia este aj taku utilitku ma,kde sa da testnut kazdy repracik zvlast,aspon ja som mal tak
ked kupis tu zostavu,zistis,ze tam budes mat len tri STEREO JACK konektory,ktore napojis do PC jeden koniec,a druhy koniec budes napajat do SUBIKA,kde budes uz mat napojene ostatne repraciky,aspon ja som mal tak Creative,a on sa o ostatne postara,inak ta NVIDIA ma auto rozpoznanie napojenych konektorov,nadetekuje a pozapina secko co ma,neboj sa !Ono si zisti samo co tam mas napojene,Ty len odfajknes,ze je tomu tak,inak ta nvidia este aj taku utilitku ma,kde sa da testnut kazdy repracik zvlast,aspon ja som mal tak
aha... ok, diky presne toto som potreboval vediet ze jak sa to zapoji secko .... no idem kupovat asi tie Genius Home Theater SW-HF z alzy... celkom dobre vyzeraju byt... este raz diky moc
NZ,ozvi sa aj niekedy inokedy,pomozeme
- agrashi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Dec, 2006, 02:00
gamer ja by som ta len poopravil v tom ze set 5+1 su = 2x predne repro, 1xsubac,1x center a 2xbocne a nie zadne. Zadky su pridane pre 7.1 imho uz zbytocnost. 5+1 max. postacuje.
a dalsia vec..
jack s nazvom CENTER/SUBB je vlasne stereo jack , kde prava strana hra subb a lava center alebo naopak
cize v jednom jacku mas aj center aj subb
jack s nazvom CENTER/SUBB je vlasne stereo jack , kde prava strana hra subb a lava center alebo naopak
cize v jednom jacku mas aj center aj subb
Spoiler: ukázať
blbosť, v 5.1 máš zadné, v 7.1 máš pridané bočnéagrashi napísal:gamer ja by som ta len poopravil v tom ze set 5+1 su = 2x predne repro, 1xsubac,1x center a 2xbocne a nie zadne. Zadky su pridane pre 7.1 imho uz zbytocnost. 5+1 max. postacuje.
ale 7.1 je zbytočnosť
Spoiler: ukázať