Nenaskoci windows
Nenaskoci windows
Zdravim. Dnes sa mi stalo to, ze nemozem zapnut comp. Pri nacitavani windowsu XP sa mi to zasekne. Ale nie uplne, asi po 5min. pomaleho nacitavania sa comp restartne. Comp spustim akurat v nudzovom rezime. Viete mi poradit prosim? Dakujem. A pripadna reinstalacia win nepripada do uvahu.
Re: Nenaskoci windows
Co si naposledy pred problemom instaloval? Ak si daco nahadzoval odinstaluj to v nudzovom rezime. Ak nie skontroluj v spravcovi zariadeni stav PC...ci tam nemas nejake otazniky. Dalej si otestuj hdd.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Mas nieco pretaktovane (BIOS) ? zasekava v tedy ked su RAMky pretaktovane a nezvladaju to. Alebo este pri procesoroch AMD zvykne zasekavat.
Chod do BIOS a obnov povodne nastavenia. Ak nepomoze tak oprav instalaciu windowsu. Pri XP boot z CD a druhe v poradi "Oprava" resp, "Repair" . Ak je to Vista tak boot z DVD a Oprava. Zostanu ti vsetky data aj programi nainstalovane.
Chod do BIOS a obnov povodne nastavenia. Ak nepomoze tak oprav instalaciu windowsu. Pri XP boot z CD a druhe v poradi "Oprava" resp, "Repair" . Ak je to Vista tak boot z DVD a Oprava. Zostanu ti vsetky data aj programi nainstalovane.
Takze v spravcovi ziadna chyba...posledne instalovany program z par dni dozadu je odinstalovany. Stale to robi. Idem skusit ten Repair z CD.
No ked som dal to Repair tak mi vyskocilo ze C:\WINDOWS>
Co tam mam napisat? Nejaky prikaz?ale aky? som myslel ze to pojde automaticky ta oprava.
Co tam mam napisat? Nejaky prikaz?ale aky? som myslel ze to pojde automaticky ta oprava.
skus prikaz prikaz fixboot
napisalo mi ze vytvorilo na C: novy spustaci sektor a opat naskocilo C: \WINDOWS>
potom prikaz "exit" a vyskusat ci naskoci...
no nakoniec sa mi to podarilo spravit ten repair...tu opravu som stacil az o par krokov dalej. Ale po ukoncenej oprave sa system restartoval...ale chyba ostala stale ta ista. Sa to zas tak divne sekne. Ja uz neviem co mam robit:(( a akurat na vianoce:D
takze to stale nejde?
skoc do nudzoveho rezimu
start->vsechny programy->prislusenstvo->systemove nastroje->obnoveni systemu..
a daj starsi datum.. ak uz ani toto nepomoze, tak uz neviem..
skoc do nudzoveho rezimu
start->vsechny programy->prislusenstvo->systemove nastroje->obnoveni systemu..
a daj starsi datum.. ak uz ani toto nepomoze, tak uz neviem..
Takze novy problem. Po spraveni toho Repair sa nedokazem dostat uz ani do nudzoveho rezime. Vypise mi ze system sa nedokaze dat do nudzoveho rezimu. Heh asi to zahodim:DD
Co mi ine ostava....ale potrebujem si nejake data skopirovat...takze najprv musim tento problem vyriesit a az potom bude format
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Existuje este jeden sposob. Stiahni si Disc Director, nainstaluj a urob v nom Boot CD. To spust bootom z CD a dam dade sa da rozdelit disk na particie (ak nevies anglicky tak si nepomozes). Vytvoris novu, nainstalujes tam novy Win. a zalohujes si data.
Ten program je plateny, tak niejako si ho zaopstaras
Ten program je plateny, tak niejako si ho zaopstaras