XP nejde nainštalovať.
XP nejde nainštalovať.
Čavte.na jednom s mojich pc mám hdd WD sata1 a doska je sata2.tak som si zohnal od kamoša xp so sata drivermi a asi pred 4 mesiacmi to nainštalovať išlo.ale dnes som v biose nastavil bootovanie 1.cd-r 2.hdd.
Ale keď vložím do cd-r tak mi napíše bootovať z cd dám enter potom vypíše niečo s konfiguráciou asi na sekundu ale potom je už len čierna obrazovka.Tak čo s tým je???Vista mi nabootovať išla.Disk som sformatoval.
Len pre informáciu xp je legálny.
Ale keď vložím do cd-r tak mi napíše bootovať z cd dám enter potom vypíše niečo s konfiguráciou asi na sekundu ale potom je už len čierna obrazovka.Tak čo s tým je???Vista mi nabootovať išla.Disk som sformatoval.
Len pre informáciu xp je legálny.
Re: XP nejde nainštalovať.
Mozno je CD medium v HAJI,to sa uz stalo aj mne
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
- Prometeus
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 17. Nov, 2008, 21:06
Ja mam ties WD a ties mi nejde XP nainstalovat a ked ho chcem instalovat tak musim dat PC susedovy ten cosi pomeni v
BIOSe nainstaluje XP a potom vrati spatky
Zeby to bolo tym diskom???
BIOSe nainstaluje XP a potom vrati spatky
Zeby to bolo tym diskom???
XP nejde nainštalovať.
Je to niečo v niakom menu kamoš mi to zajtra povie a dám to sem.Teraz som s ním volal.
XP nejde nainštalovať.
no kurnik potom som to nainštaloval ale!!!Včera som bol u kamoša má 30" monitor.tak som doniesol môj pc a hrali sme sa trochu ale na ploche som nastavil najväčšie rozlíšenie aké išlo.ale keď som pc napojil na môj pavilion 24" tak sa už nezapol.stlačím gombík vihodí všeliaké dristy a potom sa to resetne.lenže mne to ani nechce bootovať.HDD som sformatoval na inom PC.maximálne sa dostanem do biosu a nič viac.skúšal som aj boot menu ale nič.Tak čo je stým???
Čo znamená:
"neyapol" a "moňas"
???
"neyapol" a "moňas"
???
neyapol=NEZAPOL
moňas=MONITOR/OBRAZOVKA
moňas=MONITOR/OBRAZOVKA
XP nejde nainštalovať.
Takže takto monitor sa zapne asi tak na 2 sekundy a potom sa to zase resetne samo z ničoho nič.ale nerozumiem že to nechce bootovať veď HDD je sformátovaný takže tam nemôže byť žiadny vír tipu trojan a tak.
XP nejde nainštalovať.
Tak som zapojil ten disk do iného pc a nainštaloval som na neho win potom som ho zapojil do problémového pc a nabehlo to raz normálne som sa dostal do winu.ale potom to zamrzlo tak som to resetol a zase to nejde a teraz pre zmenu sa ani monitor nezapne.Asi to dám do opravi profíkom.
este ako posledne by som skusil na tvojom mieste LOAD DEFAULT SETTING v BIOSe,mozno mas pomiesane tam nieco,ak si bol v BIOSe
XP nejde nainštalovať.
Ja sa do BIOSu nemôžem dostať.proste monitor sa nezapne.A vtedy keď to ešte išlo tak som to skúsil asi 20x ale nepomohlo to.Asi to fakt dám profíkom.
No jedine tomu ,kto to zmontoval dokopy,nech teraz robi s tym co dal tebe ponakupovat,ako vobec nejde PC?ani zdroj sa nespusti ?
XP nejde nainštalovať.
Jasné že zdroj sa spustí,Ale potom sa ani monitor nezapne.
Akurat sa obávam že doska je fuč,alebo CPU. Našťastie sú v záruke.
Montoval som to ja.Fungovalo to vpoho vravím až kým som to nenapojil na ten 30"monitor.
Inak ten monitor mal dva výstupy ten čo sa zapája na grafiku bez korekcie a ten čo sa zapája do dosky.(klasický modrý)
A ja som musel zapojiť obidva inak to nešlo.
Akurat sa obávam že doska je fuč,alebo CPU. Našťastie sú v záruke.
Montoval som to ja.Fungovalo to vpoho vravím až kým som to nenapojil na ten 30"monitor.
Inak ten monitor mal dva výstupy ten čo sa zapája na grafiku bez korekcie a ten čo sa zapája do dosky.(klasický modrý)
A ja som musel zapojiť obidva inak to nešlo.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
a nie je to iba tym, ze si nastavil velke rozlisenie na tamtom monitore??
Nestacilo by ak by si to zase zapojil na ten 30* monitor a nastavil mensie rozlisenie??
Ja som totiz sa davnejsie hral na jednom PC a tiez sa mi toto podarilo.......
Riesil som to tak ze som PC prepojil s TV a tak to prehodil....
Nestacilo by ak by si to zase zapojil na ten 30* monitor a nastavil mensie rozlisenie??
Ja som totiz sa davnejsie hral na jednom PC a tiez sa mi toto podarilo.......
Riesil som to tak ze som PC prepojil s TV a tak to prehodil....