Preco nejde vstavany mikrofon na HP 6530b pod win XP

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
morgun
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Jún, 2007, 08:00

Preco nejde vstavany mikrofon na HP 6530b pod win XP

Príspevok od používateľa morgun »

Ahojte cely den sa trapim s mikrofonom na svojom HP Compaq 6530b. Od vyrobi tam bola Vista tam som skusal mikrofon a isiel. Teraz asi po mesiaci, ked uz tam je XP potrebujem vyuzit mikrofon a nejde :( Skusal som sa pozriet, ci ho nemam stiseny mam ho naplne.
Mam pocit, akoby system vobec nevedel, ze nejaky vstavany mikrofon existuje. Nemozem nastavit vysky a basy Viete mi niekto poradit, kde moze byt problem? Skusal som stiahnut nove drivere na zvukovku no nepomohlo to. Existuje nieco, co na to mozem stiahnut? Ked dam test zariadenie (v policku hlas) Tak mi napise, ze nic nezachytil :( Diky moc

http://img230.imageshack.us/img230/5502/zvukit1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Re: Preco nejde vstavany mikrofon na HP 6530b pod win XP

Príspevok od používateľa Brandoo »

Asi nemas vsetko resp. to potrebne zapnute. V tom screene mas ovladac zvuku/mikrochonu... nahravanie zvuku si dal mikrofon > to daj stereo > a na hlavnej liste mas reproduktor > pravi klik > Ovladanie hlasitosti > Moznosti > a zapni Mikrofon aby sa ti objavil v moznostiach > vypni Mute > zvys hlasitost
morgun
Nový používateľ
Nový používateľ

Ahoj skusam menit uz vsetko co sa da. Ziadne mute pri mikrofone nemam... Prave to mi je cudne a preto som myslel, ze mi mikrofon nerozpoznava... Ma to dokonca dva "stereo mikrofony" Neviem, co muslis pod daj tam stereo, kde mam mikrofon. Skusal som tam dat Smesovac stereo no ani tak to nepomohlo
Brandoo
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Brandoo »

morgun
Nový používateľ
Nový používateľ

:( Tak v tom pripade som ti porozumel. Nemam tam mic volume ani nic co by mohlo naznacovat toho preklad.
http://www.proserver.sk/imagehost/pics/ ... 4fee3d.JPG" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak sa dostavam k otazke ako zistim, aku presne zvukovku mam v notebooku. Chcem stiahnut drivere priamo od vyrobcu a tajne dufat, ze sa to tam potom objavi...
Je tam tato zvukovka: 00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller (rev 03)
Viete niekto poradit, kde najdem drivere?
morgun
Nový používateľ
Nový používateľ

kokos HP a Win XP nikdy katastrofa...
Vie niekto, kde by mohol byt problem? Skusil som znovu stiahnut univerzalny microsoft driver na audio a potom soundmax, co je na HP stranke, no nepomohlo to :(
Ani s externym mikrofonom to nejde...

Návrat na "Hardware všeobecne"