2pásy - 20" lcd-acer-v203hb
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2008, 19:12
2pásy - 20" lcd-acer-v203hb
Cawte. Priatelka dostala pod stromcek novy LCD monitor 20" LCD Acer V203Hb -1600x900,10 000:1,5ms,black
Vcera som sa skusal jej ho nahodit ale nejak sa mi to nepodarilo. Za prva sa mi zda cudne ze na pribalenom CD nebol ziadny driver, bol tam iba nejaky odkaz na ktory ked som klikol stiahla sa nejaka utilita. Ktoru som nainstaloval ale bol to len nejaky pivot na otacanie obrazu atd.
Pregooglim som asi 2 hodiny po nejakom drivery ale nic som pre tento monitor nenasiel.
Problem je v tom, ze neviem na monitore ani za toho svateho nastavit rozlisenie 1600x900. Myslim, ze to bude zato ze neni nainstalovany potrebny driver. Nabehne iba rozlisenie 1600x1200 a 3 x frekvencia sa da nastavit na 60,75,85 HZ. No vsak ak nastavujem ti HZ ostava cierny obraz. Noa dalsi problem je ze na monitore ostavaju 2 rozmazane pásy (kde su pismena slabo citatelne.
Neviem si to vysvetlit inak ako ze chyba potrebny driver. Ja som mal na mojom monitore podobny problem ale nahodil som ovladac z CD-cka a bolo setko ok...
Neviete co yb som mohol s tym spravit??
Vcera som sa skusal jej ho nahodit ale nejak sa mi to nepodarilo. Za prva sa mi zda cudne ze na pribalenom CD nebol ziadny driver, bol tam iba nejaky odkaz na ktory ked som klikol stiahla sa nejaka utilita. Ktoru som nainstaloval ale bol to len nejaky pivot na otacanie obrazu atd.
Pregooglim som asi 2 hodiny po nejakom drivery ale nic som pre tento monitor nenasiel.
Problem je v tom, ze neviem na monitore ani za toho svateho nastavit rozlisenie 1600x900. Myslim, ze to bude zato ze neni nainstalovany potrebny driver. Nabehne iba rozlisenie 1600x1200 a 3 x frekvencia sa da nastavit na 60,75,85 HZ. No vsak ak nastavujem ti HZ ostava cierny obraz. Noa dalsi problem je ze na monitore ostavaju 2 rozmazane pásy (kde su pismena slabo citatelne.
Neviem si to vysvetlit inak ako ze chyba potrebny driver. Ja som mal na mojom monitore podobny problem ale nahodil som ovladac z CD-cka a bolo setko ok...
Neviete co yb som mohol s tym spravit??
TOSHIBA Satellite L505-111
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
Re: 2pásy - 20" lcd-acer-v203hb
Grafika je tusim integrovana.
dneska som potahal nejake aktualnejsie ovladace nato. Vecer to tam skusim nahodit.
Co by tam mohlo byt?
dneska som potahal nejake aktualnejsie ovladace nato. Vecer to tam skusim nahodit.
Co by tam mohlo byt?
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
to znamena presne povedane co?? aby to pocopil aj lajik...Snake napísal:túto mal aj brat, na widescreen potrebovala nový BIOS
že veľa šťastia pri hľadaní BIOSu, ja som ho nenašiel, možno budeš mať viac šťastia
.
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
ale jak myslie ze pri hladaní?? kde ho mam ako hladat?? nechapem... s biosom sa zas moc nevyznam...Snake napísal:že veľa šťastia pri hľadaní BIOSu, ja som ho nenašiel, možno budeš mať viac šťastia
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
No dajme tomu, ze nieco vygooglim... co potom?? ako to aplikujem/pouzijem??Snake napísal:proste násjť si BIOS na grafiku, VIA nejaký vydala, čo toto rieši
- Rap.Brnky.City
- Nový používateľ
nieco taketo?
http://www.jetway.com.tw/evisn/download ... ndex-1.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
alebo
http://download.sapphiretech.com/DRIVER ... IAbios.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.jetway.com.tw/evisn/download ... ndex-1.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
alebo
http://download.sapphiretech.com/DRIVER ... IAbios.htm" onclick="window.open(this.href);return false;