porovnanie
porovnanie
caute chcel som sa vas spitať že aký je rozdiel medzi dvoma doskami od ASUS-u prvá je P5Q3 DEluxe WIFI ap on a druhá je P5E3 Deluxe WIFI apon mne sa ako výstupovo zdajú biť rovnaké ale cenovo sa tuším že nejak o 3000 odlišujú tak som chcel vedieť že prečo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
Re: porovnanie
porovnávaj iné dosky, tieto nekupuj
nepochopím ako môže niekto kupovať ddr3 dosky pre core2... fakt nepochopím
nepochopím ako môže niekto kupovať ddr3 dosky pre core2... fakt nepochopím
P5Q - Intel P45 (Crossfire 2x8 liniek PCIe)
P5E - Intel X38/X48 (Crossfire 2x16 liniek PCie)
P5E - Intel X38/X48 (Crossfire 2x16 liniek PCie)
ja som nepisal ze chcem poradit pri kupe ale som sa spital ze preco je jedna od druhej o 3 litre drahsia
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
Vybrané slová po B
by, aby, byľ, bystrý, Bystrica, Bytča, byť (existovať), nábytok, bývať, byt, bydlisko, príbytok, dobytok, kobyla, obyčaj, býk, bylina, bydlo (bývanie), dobyť (zmocniť sa), odbyt, byvol, bytosť, bývalý, úbytok, prebytok, zbytočný
a inak presne jak pisal gudas rozdielne chipsety aj ked je P45 novsi tak nepodporuje "plnohodnotne" CF
by, aby, byľ, bystrý, Bystrica, Bytča, byť (existovať), nábytok, bývať, byt, bydlisko, príbytok, dobytok, kobyla, obyčaj, býk, bylina, bydlo (bývanie), dobyť (zmocniť sa), odbyt, byvol, bytosť, bývalý, úbytok, prebytok, zbytočný
a inak presne jak pisal gudas rozdielne chipsety aj ked je P45 novsi tak nepodporuje "plnohodnotne" CF
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
dik za odpovede a aj za lekciu slovenčiny pán profesor