Zdravim
Mam takuto zoztavu AMD 64, ASUS A8N-E, 2* 512MB DDR 400, Geforce GT 6600, WD 160 PATA, DVDROM, 400W zdroj.
Stava sa mi ze mi system nenabootuje alebo az po dlhej chvilke. Stava sa mi ked som uz na nom dlho frcal a dal som ho restartnut ale znova zapnut. Ked je zimny vacsinou nabehne ihned ale v minulosti mi to robilo hocikedy.
Raz zacas sa mi stane ze mi to cele zmrzne. Neviem ci to nieje problem medzi doskou a diskom. Predtym som tam mal Maxtor SATA a ten blbol vkuse. Niekedy som tam nemohol naistalovat ani windows. Teraz bezim na PATA disku a spociatku to vypadalo v pohode. Neinstaloval som ani IDE ovladace z CD kedze s nimi mi to robilo problemy. Taktiez som mal problem ked som mal zasunute oba moduly pamete. Ked som jeden vybral opat som bol na tom lepsie. Teraz tam mam obidva a zatial mi to ide, no neviem dokedy .
Nestretol sa niekto s podobnym problemom. Myslim ze ta doska ma problem bud s diskom alebo s tymy pametami.Testoval som pamate, CPU, grafiku, disk. a vypadaju byt v poriadku. Len to cudne spravanie toho kompu. Raz to ide raz to blbne. Neviem si dat s tym rady.
Dik
Problem s WIN XP bootom
Re: Problem s WIN XP bootom
No mal som tu dosku,a mozem ju len chvalit,a neviem ake mas pamate,ale ja som pracoval len s Corsair,nebol ani najmensi problem,ale netvrdim,ze si musis kupit len Corsair,ale od PQI,AM1 a podobnych by som dal ruky prec,ale najlahsie by sa radilo,ak by si specifikoval konkretnejsie komponenty.
PE ES KO : Tie IDE SW ovladace som stale nainstaloval,a nemal som ani najmensi problem s nim pri SATA II disku ! ! !
PE ES KO : Tie IDE SW ovladace som stale nainstaloval,a nemal som ani najmensi problem s nim pri SATA II disku ! ! !
NB_1 OMEN by HP 17-an111nc Shadow Black
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
NB_2 Acer Aspire ES1-512-C2WN
MT Samsung Galaxy Note 10+ 512gb
Re: Problem s WIN XP bootom
Neviem ci ti poradim.
Krstna mala komp sice nevem uz aku presne. Daky Asrock so Sempronom ci co...
Raz islo, raz neslo bootovat.
Som rozobral cele, poskladal... Islo mesiac potom zrazu zase to zacalo robit.
Som menil komponenty az do osalenia aby som objavil chybu ale som nevedel najst co je za problem. Uz som to chcel vzdat a potom mi napadlo ze to moze byt IDE kablikom. Bol dakde polamany abo nevem co. Som to vymenil a odvtedy fici...
A ja lama som nad tym sedel hodiny kym mi to napadlo.
Krstna mala komp sice nevem uz aku presne. Daky Asrock so Sempronom ci co...
Raz islo, raz neslo bootovat.
Som rozobral cele, poskladal... Islo mesiac potom zrazu zase to zacalo robit.
Som menil komponenty az do osalenia aby som objavil chybu ale som nevedel najst co je za problem. Uz som to chcel vzdat a potom mi napadlo ze to moze byt IDE kablikom. Bol dakde polamany abo nevem co. Som to vymenil a odvtedy fici...
A ja lama som nad tym sedel hodiny kym mi to napadlo.
MB: ASUS MAXIMUS VIII ALPHA HERO
CPU: INTEL i7 6700k + Noctua NH-U14S
RAM: Kingston HyperX 32GB 36000Mhz
GPU: ZOTAC EXTREM GTX1070
SKRINKA: Corsair Obsidian 750D Airflow edition
ZDROJ: SEASONIC 700W Gold
CPU: INTEL i7 6700k + Noctua NH-U14S
RAM: Kingston HyperX 32GB 36000Mhz
GPU: ZOTAC EXTREM GTX1070
SKRINKA: Corsair Obsidian 750D Airflow edition
ZDROJ: SEASONIC 700W Gold