neexistuje ziadna ina moznost ako sa to da spravit bez pci grafiky?
- a ked budem aj tu PCI grafiku tak sa s nou na 100% dostanem do biosu aby mi naslo aj tu druhu kartu v pci-e?
POMOC! Flash biosu Radeon HD3870 nedopadla dobre
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: POMOC! Flash biosu Radeon HD3870 nedopadla dobre
že sa tebe nepáči je fajn, vermi že vätšina flashu zlyháva kqoli tomu že je z WIN a obzvlášť x64
stačí abz si WIN uprostred flashu niečo zmysleli, najlepšie pri fáze ERASE
DOS si nič nemyslí ...
samozrejme je to trošku pre otrlých ale ani flaš nieje pre každého, pretože po pravde úžitok býva pramalý až nulový
nezničil som 1 HW zakže viem očom hovorím
a tak nejak flashom biosu, raz mi napísalo uprostred flašu že soft nepodporuje X64 , moc pekné ked už bol v polovici
DOS je proste dos
našťastie pri doskách je to ťažko zistiť lebo rozbehať dosku kde je priletovaná BIOSROM nieje len tak, a grafiku rozbeháš pomocou druhej GK skoro vždy
pokiaľ sa pri flaši dosky poserie zavádzací odiel jediné čo funguje je DUALBIOS a pod, ostatné metody sú nanič lebo doska proste ani nenabehne, z pochopiteľných príčin
flašovanie biosu nieje to isté ako dávať ovládače
ale je fakt že v 99% to ide
stačí abz si WIN uprostred flashu niečo zmysleli, najlepšie pri fáze ERASE
DOS si nič nemyslí ...
samozrejme je to trošku pre otrlých ale ani flaš nieje pre každého, pretože po pravde úžitok býva pramalý až nulový
nezničil som 1 HW zakže viem očom hovorím
a tak nejak flashom biosu, raz mi napísalo uprostred flašu že soft nepodporuje X64 , moc pekné ked už bol v polovici
DOS je proste dos
našťastie pri doskách je to ťažko zistiť lebo rozbehať dosku kde je priletovaná BIOSROM nieje len tak, a grafiku rozbeháš pomocou druhej GK skoro vždy
pokiaľ sa pri flaši dosky poserie zavádzací odiel jediné čo funguje je DUALBIOS a pod, ostatné metody sú nanič lebo doska proste ani nenabehne, z pochopiteľných príčin
flašovanie biosu nieje to isté ako dávať ovládače
ale je fakt že v 99% to ide
Spoiler: ukázať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
existuje urobiť disketu/flashdisk kde sa to proste samé naflashujepkx napísal:neexistuje ziadna ina moznost ako sa to da spravit bez pci grafiky?
- a ked budem aj tu PCI grafiku tak sa s nou na 100% dostanem do biosu aby mi naslo aj tu druhu kartu v pci-e?
ten flash biosu som nerobil vo windowse tam by som to neriskoval, normalne som isiel cez atiflash v dose len som urobil tu blbost ze som dal uplne iny .rom subor ktory bol urceny pre ineho vyrobcu tej grafiky
- no neviem ci ta disketa tomu pomoze, ked prehodim v biose ze primarna grafika bude v PCI-E namiesto onboard tak po restarte vidno na monitore iba farebne pruzky a dalej to nic nerobi len sa toci FAN na grafike, na procaku a samozrejme aj zdroj ide len to nic nerobi
- no neviem ci ta disketa tomu pomoze, ked prehodim v biose ze primarna grafika bude v PCI-E namiesto onboard tak po restarte vidno na monitore iba farebne pruzky a dalej to nic nerobi len sa toci FAN na grafike, na procaku a samozrejme aj zdroj ide len to nic nerobi
a na ten flashdisk by si vedel poradit nejaku stranku alebo soft kde by som si to mohol spravit?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
niečo je tu
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 42&t=45702" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 42&t=45702" onclick="window.open(this.href);return false;
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
dexter ma pravdu. dos si nic nemysli ale kona. na tento ucel mam vzdy naformatovany USB kluc do dosu a touto cestou aj dexterovi diky za pomoc pri flashovani mojej GTX260, kde som si upravil voltmod a takty a pomohol som si 17 percent navrch s GK.
samozrejme vivat DOS
samozrejme vivat DOS
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
XP a ati winflash sa mne osobne osvedčil. nepotrebuje to silný HW a ako vravím, pri toľkom počte flashov som fakt nemal žiaden problém. ale to som už OT, už som ticho
CPU: e8600 @ 6006MHZ(LN2) | MB: Asus P5E64 WS Evolution | RAM: 4x1GB DDR3 Kingston HyperX 2000MHz | VGA: GeForce GTX 280 | HDD: Barracuda 7200.10 250GB | PSU: Corsair TX750 | MYŠ: Razer Diamondback Red | Watercooling: Thermalright XWB-01 | Danger Den Maze4 GPU | Nexxxos III rev 2 + Black Ice GTX 120mm rad, všetko chladené magmami | Swiftech MCP355 + XSPC top/res | NTB: Toshiba A300
Core 2 Duo e8200 @ 5122MHz --- Core 2 Duo e8400 @ 5226MHz--- Core 2 Duo e8600 @ 6006MHz
Sapphire HD3850 256MB @ 958MHz/ 2070MHz --- MSI RX3850 OC 256MB @ 1012MHz/ 2160MHz
Core 2 Duo e8200 @ 5122MHz --- Core 2 Duo e8400 @ 5226MHz--- Core 2 Duo e8600 @ 6006MHz
Sapphire HD3850 256MB @ 958MHz/ 2070MHz --- MSI RX3850 OC 256MB @ 1012MHz/ 2160MHz