Ahojte, pls môžete mi poradit? Davnejsie som si kupil HP 6545 Pavillion s Vistou Home Premium. klapalo vsetko, az mi padol system a musel som vistu reinstalovat. Zabudol som.... ku novemu kompu neboli instalacky, ani ziadne cd- cka, ani ovladace.
ked som doreinstaloval, tak som instaloval hru... Lotr: Batlle for Middle earth II, naistalovala sa.. (je originál) a ked som s originalnym cd-ckom spustal hru, povedal, ze nemam cd... ako ked nieco nieje kracknute.... lenze cd tam bolo a bolo original.. neviem ci to bolo v nenainstalovanych ovladacoch, alebo v com..... mozete mi poradit?? pripadne keby ste mi napisali odkaz na stranku, kde by som ich mohol stiahnut... dakujem.. Ahojte
P.S. : comp nemal originalny sietovy kabel, lebo original zmizol... ale mal taku istu koncovku..., ale to asi nevadi....
alebo je to v tom??? neviem
diki
ovladace na vistu
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 13:17
ovladace na vistu
Intel Core i5 3,3Ghz, 8 gb Ram, 1x 1TB gb HDD, 64GB SSD, Nvidia Geforce 570GTX, Dell Ultra Sharp 2407 wfp
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: ovladace na vistu
Vitaj na fore!
V tej kategorii je 5 modelov notebookov, pozri aky presne mas NTB a na nasledujúcom odkaze (asi v strede) maš tvoj notebook
http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pa ... g=en&cc=us
Klikni naň a vyber Windows Vista
V tej kategorii je 5 modelov notebookov, pozri aky presne mas NTB a na nasledujúcom odkaze (asi v strede) maš tvoj notebook
http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pa ... g=en&cc=us
Klikni naň a vyber Windows Vista
-
- Nový používateľ
no ale mam stiahnut setky drivre?? ktore potrebujem na hru vysokych narokov??
a jedna vec.. na tom compe nemam internet.. ked si to tu stiahnem, prenesem a tam to budem instalovat, potrebujem na to net???
a jedna vec.. na tom compe nemam internet.. ked si to tu stiahnem, prenesem a tam to budem instalovat, potrebujem na to net???
Intel Core i5 3,3Ghz, 8 gb Ram, 1x 1TB gb HDD, 64GB SSD, Nvidia Geforce 570GTX, Dell Ultra Sharp 2407 wfp
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
No si napisal ze
Pre inštaláciu nepotrebuješ internet (len ak bude dáka registrácia alebo aktualizácie ku niejakej aplikácii)
tak som ti dal link aby si si stiahol ovladače. Neviem čo si chcel... A tam si najdi ovládač ktorý potrebuješ / s ktorým komponentom máš problém.ku novemu kompu neboli instalacky, ani ziadne cd- cka, ani ovladace.
Pre inštaláciu nepotrebuješ internet (len ak bude dáka registrácia alebo aktualizácie ku niejakej aplikácii)
-
- Nový používateľ
tak dakujem pekne.....