Praskanie harddisku
Re: Praskanie harddisku
a to ako ?
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Napr tak ze si kupis nejaky silnecer box do ktoreho vlozis HDD, alebo zapojis fantaziu a spravis ako ja ze do sachty kde davas disk nalepis penove podlozky na ktory ten disk polozis, cize uplne bez skrutiek. Mozes si podlepit bednu niecim makkym ak ju mas polozenu napr v PC stoliku kde sa to zvykne ozyvat. Pospekuluj trochu
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
a ten silnecer box kolko stoji?
Zalezi podla toho aky:
Scythe SCH-1000 Himuro
mCubed Vertical Silence rev2 - Black
Silentmaxx® HD-silencer rev. 2 Black
SILENTMAXX HD-Silencer
Scythe SCH-1000 Himuro
mCubed Vertical Silence rev2 - Black
Silentmaxx® HD-silencer rev. 2 Black
SILENTMAXX HD-Silencer
Spoiler: ukázať
tak diky
a to znizi hluk dost ci len mierne lebo to pocuvat je ohovne
Ja mam Scytche Himuro. Teplotu ti znizi o par stupnov ( kvoli tomu som si ho kupoval ) ale co sa tyka stisenia...no o tom nemoze byt moc reci. Hluk hdd stisuje len minimalne. Ale na druhej strane ja ho mam namontovany v skrini tak ze rebra mi trcia von zo skrine. Ak by bol vo vnutri skrinky bolo by to s tym stisovanim o cosi lepsie ale bolo by to na ukor chladenia...a to by som nechcel.
a mohol by som pouzit aj HDD vibration kiler?
Ale to mas Himuro, to nevyslo v testoch velmi dobre...KarolR napísal:Ja mam Scytche Himuro. Teplotu ti znizi o par stupnov ( kvoli tomu som si ho kupoval ) ale co sa tyka stisenia...no o tom nemoze byt moc reci. Hluk hdd stisuje len minimalne. Ale na druhej strane ja ho mam namontovany v skrini tak ze rebra mi trcia von zo skrine. Ak by bol vo vnutri skrinky bolo by to s tym stisovanim o cosi lepsie ale bolo by to na ukor chladenia...a to by som nechcel.
ja som si uz kupil Ten hdd vibration kiler a mam o 99 % tichsi harddisk