PC nenabehne, restartuje sa aj v biose ....

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
LoPiO
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00

PC nenabehne, restartuje sa aj v biose ....

Príspevok od používateľa LoPiO »

:furious:

Ahojte.

Nemam uz chut nic hladat ani na googli aky som na to pc ...

Zostava je:
PC: E5200 # ASUS P5Q PRO onboard Sound # 2x1GB Kingston 667MHZ 5-6-5-15 2T # Sapphire HD3450 # 2x WD1200JS, WD4000YS # LG 4167B # Chill Innovation 450A3 #

Problem je takyto:
pc zapnem, zacina bootovat windows, ani nedobehne, restart a takto dookola stym, ze druhy krat sa ani neposle signal do monitora a ten hlasi ziadny signal.
pc zapnem, idem do biosu, nieco chcem nastavit a po case automaticky restart stym, ze druhy krat sa ani neposle signal do monitora a ten hlasi ziadny signal.

Nepomaha ani default nastavenie biosu.

Najprv som si myslel, ze je to zdrojom, ze sa netoci fan, ale dneska som ho vymenil, aj ked jeho otacky boli 479 rpm.

Dalej toto sa mi stavalo hned ked som vymenil cpu a mb za E5200 a Asus P5Q Pro, ale ked so daco pomenil v biose ( ale tym to nebude ) tak si dal povedat a ked nabehol do winu tak bezal aj mesiac non stop bez problemov, samozrejme bez vypnutia. Ako nahle som ho vypol sa situacia opakovala, ale nemal som cas riesit co je stym, ale aj tak nakoniec nabehol. Aj ked som menil grafiku x1950gt za hd3450 to bol problem nabehnut do winu, ale dal si potom povedat a 3 tyzdne bez problemov. Len teraz ako som ho vypol na sviatky tak ho nemozem do dostat do winu.

Moj odhad je bud doska alebo zdroj.

:help:
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Re: PC nenabehne, restartuje sa aj v biose ....

Príspevok od používateľa stanomx »

skus si predstavit "ramky s problémom" teda problém s ramkamy :-(
LoPiO
Používateľ
Používateľ

Dikes aj za tvoj nazor :)

Ale kedze sa nik neozval, tak som to odkumunikoval s Jose-m s fora.

Po konzultacii padlo rozhodnutie, ze doska je na nic a tak som ju dal reklamovat a stav je zatial takyto:
Tovar byl otestovaný na uvedenú závadu a odoslaný dodávatelovi na vyriešenie reklamácie.
Cize dali nam za pravdu a teraz uz len cakat max. 30 dni :wallbash: :-)
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
stanomx
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa stanomx »

aha takze dufajme ze to opravia, v resp. vratia novu dosku bez zavady... a nebude problem v inom. :good:
LoPiO
Používateľ
Používateľ

Tak dodavatel to nestihol opravit a presvihly 30 dni na reklamaciu,, cize vymena tovaru alebo vratenie penazi.

Cize idem teraz do gigabyte EP45-DS3R, aj ked asus za to nemoze, ze som dostal zly kus.

Návrat na "Hardware všeobecne"