vysoka teplota?
vysoka teplota?
mam amd athlon xp 2500+ a mam teplotu ked nic nerobim len som na nete a pisem cez icq a teplota je 61°C FSB je nastavene na 166*11 neviem ci to nieje vela tak ako?
Re: vysoka teplota?
tak je to dost nato ze nic nerobis.... vhodne by bolo zistit teplotu pri zatazi... na zatazenie cpu pouzi napriklad "orthos"
este otazka... cim merias teplotu cpu???
este otazka... cim merias teplotu cpu???
Spoiler: ukázať
tak skusil som vybrat skrinku von zo stolika a dost pomohlo uz je ked len pisem a som na nete 51°C a ked som dal ten orthos bezat asi 2 min tak vystupila na 55°C necham bezat ten orthos dlhsie a uvidim ze ako to vystupi a teploty meriam Everestom
edit: tak bezi to 10 min a teplota na viac ako 58°C nevystupila a vytazenie procesora je 100% takze uz je to v pohode??
edit 2: tak vypol som orthos, mal som ho zapnuty 15min. a teplota bola 59°C takze uz by to malo byt normalne nie?
edit3: ked je vypnuty orthos a som len na nete tak teplota je 48°C
edit: tak bezi to 10 min a teplota na viac ako 58°C nevystupila a vytazenie procesora je 100% takze uz je to v pohode??
edit 2: tak vypol som orthos, mal som ho zapnuty 15min. a teplota bola 59°C takze uz by to malo byt normalne nie?
edit3: ked je vypnuty orthos a som len na nete tak teplota je 48°C
tie teploty su OK... akurat ten orthos si mohol nechat bezat aspon pol hodky ale to neva....
Spoiler: ukázať