Zdravim.
Myslite, ze by sa niecim dal bezpecne prefarbit na ciernu farbu rotor tohoto fanu?
http://www.tichepc.sk/produkt/Enermax-M ... -3148.html" onclick="window.open(this.href);return false;
(Mal by som ho za cca 10 eur cize by som rovno vzal 2 najskor.)
Kebyze je cierny tak to na 5V je idealny fan, cize len toto mi ku stastiu chyba.
Aka farba chyti na plast? Ale zaroven nech to nezvysi hmotnost rotora nejak vyraznejsie, nic co by vytvaralo hrubu vrstvu.
Prefarbenie rotora Enermax Magma
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Prefarbenie rotora Enermax Magma
Tym ze prefarbis tak stratis zaruku a nemusi sa ti ten nater pacit alebo si este pokazis dobry FAN. ak chces prefarbit lopatky a rotor tak musis vybrat vsetko von a tak prestriekat. Samotny rotor... to musis obalit papierom vsetky lopaty a vies si predstavit jaka je to prplacka...
Vazne mam plexi a cervena by bola strasna. A mam ich oba za 22eur bez postovneho, cize sa mi neoplati vymyslat s inymi znackami.
Ved tak tam je to cele vyberatelne... tak rotor by som nefarbil nech to tam nezasvinim co bude potom hucat, ale aspon lopatky. Ono staci ked to z 1 strany bude cierne. A stred rotora z tej strany z ktorej to ma byt cierne je prelepeny nalepkou Enermax. Takze len lopatky z tej strany.
Zafarbenim lopatiek to nemam ako pokazit, nie?
To ze pada zaruka mi samozrejme doslo...
Ved tak tam je to cele vyberatelne... tak rotor by som nefarbil nech to tam nezasvinim co bude potom hucat, ale aspon lopatky. Ono staci ked to z 1 strany bude cierne. A stred rotora z tej strany z ktorej to ma byt cierne je prelepeny nalepkou Enermax. Takze len lopatky z tej strany.
Zafarbenim lopatiek to nemam ako pokazit, nie?
To ze pada zaruka mi samozrejme doslo...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
No nemal by byt problem... len ju nastriekaj rovnomerne a hlavne ocisti lopatky od prachu... alebo hned ako ho vyberes striekaj a na susenie vyber miesto kde nieje vela prachu a je vetrana miesnost {v zime je to problem} lebo budu male nerovnosti... ved ziskas skusenosti
cierna fikska a mas ja som urobil to iste len z inym fanom
Spoiler: ukázať
to muselo vyzerat kazdopadne co ta tak trapia cervene lopatky, ked sa to roztoci tak to moc nevydno, pozri na noctuu ty ich maju hnedeNerooo napísal:cierna fikska a mas ja som urobil to iste len z inym fanom
Gigabyte GA-M52L-S3 II AMD Athlon X2 4200+ Windsor (2,2ghz @ 2,9ghz) II ATI/AMD Sapphire HD3850 512Mb II KME 400W II 2x1Gb Kingston 800mhz CL5 II Arctic Cooling Freezer 64 pro PWM II LG H55L LS II Projekt WoodCase in progress
Hnedé až tak nekričia, to by bolo v poho, len ten béžový rámik, ten sa v neroztočí. aspoň keď to dobre uchytíš tak nie...
A tá fixka ma napadla ako prvá(liehová), len mám obavu že by to presvitalo.
Ale tak magmy vypadajú tak "diabolsky"...
A tá fixka ma napadla ako prvá(liehová), len mám obavu že by to presvitalo.
Ale tak magmy vypadajú tak "diabolsky"...
Farba nehra rolu u vyberu fanov a ak ano tak si si mal kupit cluster alebo everest, alebo GELID WING Zeleny alebo modry , ) Nenic spickovy fan farbami to co das za lak tak ta bude stat novy fan )
Spoiler: ukázať
Tak mám síce priehľadnú bočnicu, ale srať na to... nejdem teda nič farbiť.