inak skusali ste to hrat dakto na extreme obtiaznosti?
som to hral predtym na strednej a musim povedat ze toto je iny adrenalin
oni ne a ne skapat jako je to kapatko nehrtelne nakolko uz v uvodnej faze hry je to az moc obtiazne ale stoji to za to vyskusat
akurat prejist to na tejto obtiaznosti bude heroicky vykon
MB:Asus TUF B760M-Plus Wifi D4 / CPU:Intel i7 13700 / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@38ooCL15 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Samsung G80SD
ja by som sa chcela opytat som druhom leveli tam kde vojdete do "miestnosti" a vypnete gravitaciu a musite ist horom postene ako sa to robi?
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
cuculka napísal:ja by som sa chcela opytat som druhom leveli tam kde vojdete do "miestnosti" a vypnete gravitaciu a musite ist horom postene ako sa to robi?
namieris pravou myskou kam sa chces dostat a zatlacis Ctrl ak si nic nemenila v ovladani...teda v default
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
hej hej dakejem ta hra je fakt dobra ale mohly to ovladanie spravit klasicky ako doom33 atd..ale aspon to pekne vyzera ked ta prissera na mna vyskoci a bojujem snou to je teda fakt dobre
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
inak je zaujimave ze baba dokaze hrat takuto hru brutal kde su hektolitre krvi sakra, nieze s toho dostanes predcasne "svoje dni" to by bolo uz moc.... len sranda.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB