Niečo je s OS
Niečo je s OS
Zdravím .. chcem sa spýtať ohľadom mojho OS ... mám Windows XP a ešte pred týždňom mi v pohode išiel ... no teraz mi napríklad nejde poriadne internet ... nefunguje obnova systému ... zmizla mi brána firewall ... nejdu mi hry po nete ... (nenajde server) ... neviem ... mozno je nejaky virus v PC .. a tak sa pytam ci mam OS preinstalovat alebo mam spravit nieco ine .
Re: Niečo je s OS
Brat // odmazaná časť príspevku, vieš za čo, Snake
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Niečo je s OS
Si sa aj zahral na online hrach aj si tam pochytal cervov a trojanov. Tam je ich dost vela... netreba pustat vsetko co sa blisne a dufam ze mas nieake zabespecenie systemu, lebo to mozes rovno formatovat cely disk do posledneho MB. A ked si aj zalohujes data aj tak ti to nepomoze, bo je riziko ze zakonzervujes aj s servami.
Preto stiahni Kaspersky Antivirus Trial , aktualizuj a zoskenuj cely PC! nech pozabija vsetky cervy to asi je jedina moznost bez reinstal Win. Mne pomohol mnoho krat.
Preto stiahni Kaspersky Antivirus Trial , aktualizuj a zoskenuj cely PC! nech pozabija vsetky cervy to asi je jedina moznost bez reinstal Win. Mne pomohol mnoho krat.