čawte prosím vas chchel by som sa spytať na DVD mechaniku..takže dotreas normalne fungovala niekedy to spravilo že som dal DVD/CD a nešlo tak som vybral dal napsäť a šlo to !!!..teras som dopočuval pesničky s DVD tak som ho vybral a dal tam dalšie DVD s pesničkami..a zrazu pozeram a nejde opätovne po vybrati a vsunutí ho nenáčíta..napíš len Prázdny Disk..spravy tak aj s iným DVD/CD absolútne neviem prečo s DVD-čka na DVD-čko ??? ?:? zaujímave a ešťe sa chcem spýtať netreba nejake ovladače na Mechaniku ?...lebo k nej som nedostal ziadny Disk..hmm ďíky za všetky príspevky, komentáre, postrehy
//zmenena farba pisma na ciernu , gammaray
nenačíta CD/DVD
nenačíta CD/DVD
. . . V príprave . . .
Môj život, nahovno ale aspoň že má dobrú grafiku.
Re: nenačíta CD/DVD
skus firware novy. kolko mas uz mechaniku ? "nedycha" uz z posledneho ?
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
k0bren: inú nemám, černevým som dal preto lebo ma to naštvalo !!!
Fester182: to neviem presne ale no tak asi rok rok a pol...ale moc ju neviužívam len sem tam.. a s kade stiahnem ten firware ?
Fester182: to neviem presne ale no tak asi rok rok a pol...ale moc ju neviužívam len sem tam.. a s kade stiahnem ten firware ?
. . . V príprave . . .
-v prvom rade si zistis typ a nazov mechaniky
-bud to hodis do googla (presny nazov a typ menachniky + firmware) alebo na http://www.cdr.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
a to ze ta to nastvalo sa da napisat aj ciernym
-bud to hodis do googla (presny nazov a typ menachniky + firmware) alebo na http://www.cdr.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
MaRtQoO napísal:k0bren: inú nemám, černevým som dal preto lebo ma to naštvalo !!!
a to ze ta to nastvalo sa da napisat aj ciernym
PS4 + OPTOMA HD 141X
stiahol som na to presný firmware...a ide to ! díky..na prvý krat to nešlo ale potom už hej thx
. . . V príprave . . .
ja mam tiez podobny problem, vlastne ten isty, mne DVD napalovacka niektore dvd nenacita, alebo nacita ale vypise ze je prazdne. skusal som flashnut firmware ale pri hocijakom novsom firmwari vypisalo update failed. mechanika ma cca. 2 roky, je to Optiarc AD- 7173A.
edit// ma napadlo, ze toto zacalo robit (aspon pred tym som si to nevsimol), na novom pc, teraz je zapojena ako slave, a predtym bola master, a este jedna vec, mam jeden gulaty IDE kabel, na jednom konci je napisane SLAVE a na druhom konektore je MASTER, a ja to mam teraz presne opacne, tam kde na kabli je napisane slave tam je master zariadenie, a tam kde je na kabli napisane master je slave zariadenie napisane.
edit// ma napadlo, ze toto zacalo robit (aspon pred tym som si to nevsimol), na novom pc, teraz je zapojena ako slave, a predtym bola master, a este jedna vec, mam jeden gulaty IDE kabel, na jednom konci je napisane SLAVE a na druhom konektore je MASTER, a ja to mam teraz presne opacne, tam kde na kabli je napisane slave tam je master zariadenie, a tam kde je na kabli napisane master je slave zariadenie napisane.