NOVÉ HRY !! PROBLEM S HW
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 26. Dec, 2008, 21:49
NOVÉ HRY !! PROBLEM S HW
Ludia mam bigg problem ked zapinam tie novšie naročnejšie hry tak už hru zapnem a dam new game a pri nacítani mi zrazu reštartne pc a to robí aj nekdy ked som voo vindowse proste reštart sam od seba neviete čo je to ??????
Procak Intel C2D E6400
graf Nvidia EN 7950 GT HTDP 256M
ked to reštartovavalo pc tak som skulisl jemne takovat grafiku ale robi to čo predtým
pam 2 GB 677 Mhz DDR2
zakladka Intel DG965WH
a monitor mam 15´´ a hram na rozlišku 1024x768
PLS HELP ????????????????
ZDROJ MAM TS002-ISO-450LPP-4S
Procak Intel C2D E6400
ked to reštartovavalo pc tak som skulisl jemne takovat grafiku ale robi to čo predtým
pam 2 GB 677 Mhz DDR2
zakladka Intel DG965WH
Naposledy upravil/-a SaBeRs v Ut 06. Jan, 2009, 01:17, upravené celkom 3 krát.
Re: PLSSS HELPP MOC SOS!
Zmen si nazov aby vyhovoval pravidlam fora ktore si precitaj ak si tak este neurobil...
Re: NOVÉ HRY !! PROBLEM S HW
SaBeRs napísal:ked to reštartovavalo pc tak som skulisl jemne takovat grafiku ale robi to čo predtým
hmm neviem ci som to dobre pochopil ale zo stilizacie vety hadam hej ....teda vravis ze ti to restartovalo tak si skusil jemne potaktit grafu? a to mas pocit ze ked mas taketo problemi je dobry sposob prave nieco pretaktovavat? hmm no skusim teto postup aplikovat v praci ....
ako prve memtest...
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
prvé čo musíš spraviť, dať všetko na pôvodné hodnoty v biose + iných programoch, ak si taktoval cez soft a testovať či je to stabilné .. skrátka nič netaktuj, nahoď nové ovládače pre grafiku a čipset a testuj ..
+ sleduj teploty cpu, gpu
čo nechápeš, že ti 15" monitor dá max. rozlíšenie 1024x768 ?
a to čo máš za zdroj, pekne sa pozri do case, čo je to za značka + watáž
+ sleduj teploty cpu, gpu
čo nechápeš, že ti 15" monitor dá max. rozlíšenie 1024x768 ?
a to čo máš za zdroj, pekne sa pozri do case, čo je to za značka + watáž
-
- Nový používateľ
ooo no sry som neco tam zmazal a to nechapem som tam nehal a viem ze 15´´ ma max 1024x768
nahodil som nový ovládac pre grafiku ale može to byť zdrojom alebo chyba vo windowse
nahodil som nový ovládac pre grafiku ale može to byť zdrojom alebo chyba vo windowse
mno takto daj si vlastnosti plochy potom vlastnosti systemu dalej spresnenie dalej spustanie a obnovovanie-nastavenia a tam zrus automaticky restartovat tymto nastavis ze padnes do BSOD "modrej obrazovky " a tam pomocou kodu priblizne mozme zistit pricinu ..je to pomocka nie presny diagnostycky nastroj....
ale ako som pisal je dobre pretuknut pamete memtestom..
ale ako som pisal je dobre pretuknut pamete memtestom..
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
no ja to vidim bud na prehrievanie alebo slaby zdroj a tu druhu moznost by som viac uprednostnilSaBeRs napísal:Ludia mam bigg problem ked zapinam tie novšie naročnejšie hry tak už hru zapnem a dam new game a pri nacítani mi zrazu reštartne pc a to robí aj nekdy ked som voo vindowse proste reštart sam od seba neviete čo je to ??????
Procak Intel C2D E6400
pam 2 GB 677 Mhz DDR2
zakladka Intel DG965WH
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
-
- Nový používateľ
ok taktol som grafiku viac a išlo to bolo neco s grafikou ale ked reštartnem pc tak sa takt vrati spat ale hry už idu skusal som a no štastie ale tak či tak už to xce new pc thanks all
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
presne tak, radšej si kúp nové pc ako vyriešiť problém s reštartmi
ale prosim ta ved uz to vyriesil ...pretaktoval grafiku nie .. vynikajuce riesenia nam lezia priamo pri nohach ...zachary napísal:presne tak, radšej si kúp nové pc ako vyriešiť problém s reštartmi
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
samovolne restartovania mi robila VGA keď sa prehrievala tak som jej pridal otačky a už to nerobilo ak sa ti daju nadstaviť otačky skus možno pomôže..... tak ako mne..
Spoiler: ukázať