Ako by to mohlo vyzerat, to presne nepoviem. Podla mna by bolo najlepsie, aby kazda ta tycinka svietila na stenu pod rovnakym uhlom, nie ze na kazdej strane budes mat inak silne osvetlenie. Ked som to skusal ja, tak ked som to nechal svietit rovno do steny, tak to vytvaralo prilis silnu ziaru, ktora rychlo prechadzala do tmy. Ovela lepsie je to mat naklonene smerom prec od TV do stratena. Taktiez som si myslel, kedze su to jednotlive LEDky, ze ked budu blizko pri stene, bude to vytvarat ten neprijemny efekt, ze budes presne vidiet, kde ktora LEDka je. Mam ich vsak namontovane 7 cm od steny a vobec nic take nie je vidno.
Co sa tyka spajanie list a ohybu, tak v baleni su take kratucke drotiky (3-4 cm), ktore zapojis medzi dve tie svietidla a potom ich mozes lubovolne ohybat. Trochu je to vidno na
tomto obrazku.
Dalej prekrytie dvoch list moze byt podla mna pohode, radsej trochu silnejsie svetlo v rohu, nez tmave rohy. Mozno ten rozdiel ani nebudes vidiet, kedze oko neberie svetlo tak, ze dve LEDky naraz vyprodukuju 2× jasnejsie osvetlenie (potreboval by si 10-nasobne silnejsie svetlo). Takze zrhnutie, co by podla mna malo byt:
• Rovnaka vzdialenost od steny vsetkych list
• Rovnake natocenie vzhladom na stenu
• Co najvacsie pokrytie obvodu TV (urcite nestaci jedna 25 cm lista na vertikalny kraj TV)
Podla internetu ma tvoja TV vysku 68 cm (neviem, ci s podstavcom alebo bez). Tam na kraj nahodis dve spojene listy do 50 cm pasika a po kazdej strane ostane 9 a 9 cm... co je dost, ale 3 pasiky by uz boli vela. Napr. ja mam telku vysoku 72,3 cm a tiez kraj osvetlujem doma listami, takze na tom budes o nieco lepsie.