Caute,
potrebujem instalacne/recovery CD/DVD (nie stiahnut!) k HP PC "HP Media center PC m1195c". Pocitac bol kupeny v USA a akosi ocinko neposlal media s compom. Skusal som cez SK hp, ale to je len taka slovenska s****a, ktora stoji zaprd. V CZ mi pomohli podobne a to tak, "pocitac je urceny pre US trh a do europy neposlu instalacky". Inak pre kupene PC v SK al. CZ za nejakych 500czk poslu cd/dvd
neviete mi nejako pomoct???
o warez ani podobne "sra**y" nemam zaujem, mam tam nalepku a je mi na dve veci, kedze ziadny "uradnuty MCE" na nej nefici
ako zohnat ins./recovery cddvd k hp PC
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: ako zohnat ins./recovery cddvd k hp PC
Nuz, si nahraty. Ocinko musi poslat media, alebo si ich objednas z HP USA cez nejaku drahu donaskovu sluzbu (rozumej tie, ktore ti umoznia dorucit tovar akoze do USA k nim, a potom sa odtial posle dalej k tebe).
No pokial by nebola ina alternativa....
takze tiez si sa s touto "uzastnou politikou" HP stretol. Inak nieje nad mimozarucny servis na slovensku od HP. Zacinam ich mat "velmi rad".
takze tiez si sa s touto "uzastnou politikou" HP stretol. Inak nieje nad mimozarucny servis na slovensku od HP. Zacinam ich mat "velmi rad".
-
- Moderátor
Nuz, kolega si prave kupil HP (Compaq 6830s). Na HDD Vista recovery particia, nemoznost vytvorenia recovery media. Na DVD instalacky XP . Uplne logicke, ze ?
Aj mne sa to zdalo zo zaciatku ako nelogicke, ale ak je to nejaka vyssia vista \ult. a tak\, tak ma moznost downgrad-u. tu by mohol byt pes zakopany...
M
M
-
- Moderátor
Ano, je to Business, no ide mi o to, ze mas recovery medium k XP, no k Viste, ktora je predinstalovana recovery media nedostanes, a ani nemas moznost ich vytvorit. Mozes si ich iba objednat z HP.
Ved, kym to kupis tu, da sa to po niekolko 100 telefonatov a nejakych penazi vybavit (aj ked asi tu part. asi skor nie), ale ak to mas z usa mozes si ist akurat tak stiahnut z raprdu a nacierno, aj ked mas key na nalepke. Kreteni, nutia ludi klamat a pritom chcu vsetko globalizovat...
M
M
Tak nic, som sa dohodol s kamosom (jeho PC), hodim mu tam profika a hotovo. Ma sice legalny stroj, ale vdaka uzasnej politike HP bude mat ******** windows....