Magio vs TV karta
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Magio vs TV karta
jasne ze to bude fungovat
- vystup z magio boxu napojis na vstup z TV tunera
- zvolis si vstup "coax IN"
- samozrejme ze prepinas na magioboxe....
- vystup z magio boxu napojis na vstup z TV tunera
- zvolis si vstup "coax IN"
- samozrejme ze prepinas na magioboxe....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
nebude rozpoznavat nic, jednoducho prepnes vstup na tv karte. ako keby si na nu napoil video vystup z kamery alebo VHS...
takze na 100% bude fungovat. tv tunerom nebudes prepinat kanaly. to mas ako magio-tv je to iste ako magio-tvtuner+pc
takze na 100% bude fungovat. tv tunerom nebudes prepinat kanaly. to mas ako magio-tv je to iste ako magio-tvtuner+pc
Spoiler: ukázať
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Ja mam doma nieco podobne, ale pouzivam namiesto magiom satelitny receiver, via S-video na strane receivera je scart. Absolutna pohodka, inak kabel maj co najkradsi, kvoli ruseniam.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
Nechcel som zakladat novu temu uplne zbytocne,tak sa spytam tuto Aka je kvalita videa,ktore je nahravane z Magia cez TV kartu,ked z tej TV karty vylezie?Samozrejme,ze po upravach a enkodovani... Diki
- Tomasjerry
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Takze cez compozite je to slabota, ale cez S-video je to v pohode, kvalita stredna (by som povedal), inak velky pozor na pouzite kodeky, lebo casto pri nespravnych kodekoch je pri rychlich scenach rozkoceckovanie
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
Nemohol by si mi vystrihnut z hocicoho nejaku ukazku?
EDIT/ S Leadtekom WinFast DTV2000 Hybrid (mozno Hybrid Plus) by to islo,Hybrid PLUS ma S-Video
EDIT/ S Leadtekom WinFast DTV2000 Hybrid (mozno Hybrid Plus) by to islo,Hybrid PLUS ma S-Video
- Toman
- VIP
pre magio sa pripravuje SW "klient" na PC!!!!!!!!!!!!!!!!!
T.
T.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Zdroj informacie ?Toman napísal:pre magio sa pripravuje SW "klient" na PC!!!!!!!!!!!!!!!!!
T.
chcel by som sa spytat, naco sluzi ten usb konektor v predu na magioboxe?
-
- Moderátor
Aktualne na velke .
- Toman
- VIP
http://www.zive.sk/Bleskovky/Minitest-O ... fault.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
tam je nejake info...
- zda sa ze teras to vie len zobrazovat program a nahravat.. ci sa cezto da pozerat aj tv to netusim..... (NEMAM TO DOMA)
tam je nejake info...
- zda sa ze teras to vie len zobrazovat program a nahravat.. ci sa cezto da pozerat aj tv to netusim..... (NEMAM TO DOMA)
-
- Moderátor
Ved to je webovy klient na planovanie nahravania. Ziadny prehravac nahranych programov... To mam aj ja na mojom HTPC s MythTV :
http://www.mythtv.org/wiki/Image:MythWebList.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mythtv.org/wiki/Image:MythWebList.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Aby som vystihol moje potreby,potrebujem len kartu na nahravanie z Magia,aby nebola nejaka draha,nieco okolo 35-40€,ale zatial som nasiel iba Leadtek Winfast DTV2000H alebo DTV2000H PLUS...Nechcem kupit DVD rekorder,najlacnejsi vychadza na nieco okolo 180-200€,tolko zas nemam...
-
- Moderátor
Hm, ved na to staci akakolvek TV karta.
Ano,no ale aka...A taktiez aka na nej bude kvalita...Nebudem chytat na tej karte telku,lebo mam magio,ja cez nu chcem len nahravat