Zdroje CORSAIR - Informácie, recenzie, testy, skúsenosti ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Re: Zdroje CORSAIR - Informácie, recenzie, testy, skúsenosti ...
@eFatal2ty to je zdroj roka 2008 čiže jeden z najlepšich
ma Corsair nejaky zdroj alebu bude mat nejaky zdroj ucinnost 80+ GOLD?
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
zatiaľ nemá, ale asi budú (lebo aj seasonic aj channel well majú 80+ gold zdroje)
nic blizsie neviete? kedy asi?
___________________________________________________________________________________________________________
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Corsair nic nezverejnil, ani nie je ich zvykom oznamit produkt pred realnym uvolnenim. Takze pokym neuvidis tuto informaciu na stranke Corsair, tak dany produkt neexistuje.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Moj HX 520 zacal obcas vydavat vrzgajuce zvuky.Pravdepodobne loziska.Robi to nepravidelne,zataz-nezataz.Da sa to nejako namazat,respektive pomoze mazanie?
Chcem sa spýtať majiteľov HX520, máte ho aj vy nejak teplý. Viem, že je to debilne položená otázka, ale jeho presnú teplotu neviem, no viem že keď ho chytím tak zahreje celú ruku, ale nepopáli. Je taký v záťaži, je to normálne? Mne sa zdá že je to moc, či?
: Z O S T A V A :
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Sice nemam HX520, ale to sa uz hovorilo o tom, ze tieto kvalitnejsie a tichsie zdroje byvaju teplejsie ako ostatne co su hlucnejsie. Bud ma ventilator vyssie otacky (hlucnejsi) a teplota je nizsia, alebo ma nizsie otacky a teplota je vyssia. Suciastky by mali bezproblemov zvladat dlhodobo vyssiu teplotu. Pokial sa ti PC nerestartuva, alebo nevypina pripadne ine problemy tak je to dobre.
Práveže sa mi reštartol asi 5 krát za pol roka.
Po prvý krát keď sa reštartol som chytitl zdroj a bol horúci.. Pripisoval som vinu jemu, potom som však uvažoval že CPU je pretkatovaný o 50% - Q6600, tak či to nebude tým. Znížil som takty na 3,2GHz išlo to dobre a potom zase reštart a opäť blik bluescreen, riešil som to tu a bolo mi povedané že mám vypnúť C1E a EIST, vypol som to a asi dva meisace bol pokoj a prednedavnom zase, opäť bol horúcí zdroj...
Medzitým som však plánoval kúpiť novú bedňu a tak som si kúpil bedňu kde je zdroj dole (aby nenasával to šialené teplo od CPU) a dal dole prachový filter. Včera som sa hral a keď som vypol tak som dole bočnicu a pochytal komponenety, že ako im "je".. A zdroj tichúčky, vetrák nepočuť ani s nalepeným uchom na ňom a na dotyk opäť horúci, ale tentokrá bez reštartu. Vlastne nereštartoval sa mi PC už asi 2 mesiace (ťuk ťuk) a z toho mám novú bedňu tri týždne.
Čakal som, že keď dám zdroj dole, kde chladí len sám seba a nenasáva nič iné, tak bude značnejšie chladnejší avšak teda skoro o nič sa to nezlepšilo.
Takže takto som sa dopracoval konečne napísať do tejto témy, či aj iný ho majú taký teplý. Škoda len že nemám ako odmeriať teplotu...
Po prvý krát keď sa reštartol som chytitl zdroj a bol horúci.. Pripisoval som vinu jemu, potom som však uvažoval že CPU je pretkatovaný o 50% - Q6600, tak či to nebude tým. Znížil som takty na 3,2GHz išlo to dobre a potom zase reštart a opäť blik bluescreen, riešil som to tu a bolo mi povedané že mám vypnúť C1E a EIST, vypol som to a asi dva meisace bol pokoj a prednedavnom zase, opäť bol horúcí zdroj...
Medzitým som však plánoval kúpiť novú bedňu a tak som si kúpil bedňu kde je zdroj dole (aby nenasával to šialené teplo od CPU) a dal dole prachový filter. Včera som sa hral a keď som vypol tak som dole bočnicu a pochytal komponenety, že ako im "je".. A zdroj tichúčky, vetrák nepočuť ani s nalepeným uchom na ňom a na dotyk opäť horúci, ale tentokrá bez reštartu. Vlastne nereštartoval sa mi PC už asi 2 mesiace (ťuk ťuk) a z toho mám novú bedňu tri týždne.
Čakal som, že keď dám zdroj dole, kde chladí len sám seba a nenasáva nič iné, tak bude značnejšie chladnejší avšak teda skoro o nič sa to nezlepšilo.
Takže takto som sa dopracoval konečne napísať do tejto témy, či aj iný ho majú taký teplý. Škoda len že nemám ako odmeriať teplotu...
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Ano,uz ma su to zdroje HX750 a HX850miso2911 napísal:ma Corsair nejaky zdroj alebu bude mat nejaky zdroj ucinnost 80+ GOLD?
Link:http://www.80plus.org/manu/psu/psu_deta ... =25&type=2
Nemá, tieto zdroje sú 80+Silver.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Gudas, nemas pravdu. Deklarovali ich ako Silver, test ich otestoval ako Gold, no neskor si ich sam Corsair preradil do Silver, pretoze nedokazu garantovat rovnaku ucinnost u kazdeho kusu.
http://channel.hexus.net/content/item.p ... 218&page=3" onclick="window.open(this.href);return false;
http://channel.hexus.net/content/item.p ... 218&page=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Neni možné, aj na stránkach píšu že je to 80+Silver a pokiaľ viem, tak 80+Silver boli na začiatku, potom sa s tým niečo riešilo a nakoniec aj tak ostali 80+Silver...
//Tak faugusztin to objasnil.
//Tak faugusztin to objasnil.