Aký OS 64bit/32bit ???
Re: Aký OS 64bit/32bit ???
Pekná diskusia, ale ktory z tychto dvoch systémov je rýchlejší? (štartovanie, práca s pc, hry) XP32 bit alebo XP64 bit, alebo to záleží od aplikácie?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
+- je to jedno ako to už býva
viac menej ale dnes už platí že prinajhoršom to bude rovnaké ako pri staršom 32b OS
inak sa čudujem aj m$ že w7 je aj 32b, a nie je to len môj názor
ako bz očakávali že na ich niekto bude dávať na Celerona 500
ved dnes aj ten najslabší cpu je x64 a staršie čo sú neni, väčšinou su poslabšie tak či tak
viac menej ale dnes už platí že prinajhoršom to bude rovnaké ako pri staršom 32b OS
inak sa čudujem aj m$ že w7 je aj 32b, a nie je to len môj názor
ako bz očakávali že na ich niekto bude dávať na Celerona 500
ved dnes aj ten najslabší cpu je x64 a staršie čo sú neni, väčšinou su poslabšie tak či tak
Spoiler: ukázať
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Nieze by som niak obhajoval Vistu alebo nebodaj MS.Marto napísal:...Na 64 bitovej Viste BU SP1 SVK som nemal problem okrem nemoznosti rozchodit SB Live! 5.1...
Ale dokola omielane, za to ze si nerozchodil niaky hw, konkretnu tu zvukovku moze akurat tak Creative, vyrobca hw.
A konkretne tento problem sa da vyriesit neofic. drivermi.
Chapem, ze chces spomenut svoje skusenosti, ale potom to treba uviest na pravu mieru
OK, ja som si vzdy myslel ze 64 bit musi byt rychlejsi ako 32 bit.
Ja mam windows 7 x64 bezi ako delo pred tim som mal asi kazdu verziu Visty (Ultimate, Enterpise=moj favorit) a vsetko mi bezalo ako hodinky aj C&C3 bez problemov
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
treba si aj uvedomiť vek niektorého HW...
a napr. LIVE! aj ked je to v podstate legenda medzi ZK má už príliš veľa rokov a pritom aj mladší HW už nemá podporu v novších OS
stačí pozrieť na TV kartz
a napr. LIVE! aj ked je to v podstate legenda medzi ZK má už príliš veľa rokov a pritom aj mladší HW už nemá podporu v novších OS
stačí pozrieť na TV kartz
A co si myslite o win 7?