MAC OS
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: MAC OS
- ja som na Mac OS X 10.4 robil a zvikol som si
- kompaktibilitu coho mislis???
- s kompaktibilitou HW nieje problem, aj na stary mac mozes dat novy Mac OS.
- kompaktibilitu coho mislis???
- s kompaktibilitou HW nieje problem, aj na stary mac mozes dat novy Mac OS.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Myslim skor soft, napr nieco ako problemy s Linuxom. Alebo proste vediet dovod, preco je MAC tak strasne malo rozsireny?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- softwer nema na Mac OS ziadne problemi..... je to osvecene a stabilne riesenie
- v USA ma podiel skoro 10% = 8x viac ako linux (1.2%).....
- unas je APPLE hlavne drahy.... (ak ho porovnavam s ceny v USA a v EU = v EU je cena navisena o 60%) a kej proti tomu postavis PC a agemu a k tomu nelegalny windows tak drahy MAC si nik unas nekupi....
- v USA ma podiel skoro 10% = 8x viac ako linux (1.2%).....
- unas je APPLE hlavne drahy.... (ak ho porovnavam s ceny v USA a v EU = v EU je cena navisena o 60%) a kej proti tomu postavis PC a agemu a k tomu nelegalny windows tak drahy MAC si nik unas nekupi....
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Cize tu ide skor o peniaze, fuknost je rovnaka az na to ze MAC je stabilnejsi, menej virusov a hlavne neskutocne rychlejsi
- Ulakursall
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Feb, 2008, 14:00
tak rychlost zalezi od hardweru, a kompatibility hardweru, mac os mas od vyrobcu podporovany iba u intelu, ale su aj na amd ale tie crackle verzie by som urcite neodporucal
Na graficke prace pouzivam jedine Mac, Windows je oproti nemu jak male ufulane decko. Ten system JE proste zalozeny tak jak je zalozeny, a to kvalitne. Zabudni ze na PC si Mac nainstalujes, ak pominieme fakt ze su aj editovane verzie ktore stoja za kvoli kompatibilite. Ostava ti kupit jedine Macbook alebo Macintosh
.