Windows Seven
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Windows Seven
System sa zablokuje, proste skonci platnost validacie. Vtedy uz ale bude dalsia beta, pripadne bude release uz velmi blizko.
Myslim, ze som niekde cital, ze v priebehu juna alebo jula by mala vyjst verzia nazvana ako "release candidate" - cize nieco medzi betou a finalnou verziou.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Zvycajne to tak byva, aj u Visty ti niektora beta/RC bezala tusim este pol roka po release finalnej verzii, az potom sa deaktivovala.
Dik za info a co sa tyka rychlosti tak je na tom ako?
..rýchlosti čoho?
..pokiaľ máš na mysli bežné aplikácie, načítavajú sa rýchlejšie - zásluha vylepšeného memory manažmentu, inak subjektívne - áno, vyzerá to rýchlejšie. Pokiaľ niečo vo final verzii nedokopú, tak W7 je v podstate Vista dotiahnutá k slušne vyššej úrovni..
..pokiaľ máš na mysli bežné aplikácie, načítavajú sa rýchlejšie - zásluha vylepšeného memory manažmentu, inak subjektívne - áno, vyzerá to rýchlejšie. Pokiaľ niečo vo final verzii nedokopú, tak W7 je v podstate Vista dotiahnutá k slušne vyššej úrovni..
Progress... ... 59%
Mal som na mysli rychlost samotnej instalacie, bootovania, beznych aplikácií.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Všetko je rýchle a keď použiješ aj USB s ReadyBoost take je ešte rýchlejšie. Inštalácia je rýchla (skoro ako u Visty) je predsa rozdiel medzi 2.4GB a 700MB však? preto nebude rýchlejšie ako XP dúfam že si to uvedomuješgrafoman napísal:Mal som na mysli rychlost samotnej instalacie, bootovania, beznych aplikácií.
Ano uvedomujem, co je to USB s ReadyBoost? Instalácia winu z USBcka?
http://www.google.sk/search?hl=sk&q=Rea ... =&aq=f&oq=" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz to mam nainstalovane a beha naozaj rychlo:) Mam problem s priestorovym zvukom (napriek tomu ze som si stiahol ten ovladac pre audigy 2 co ste odporucali) - hraju len predne dva repraky a sub, center ani zadne nejdu a este mam problem s vystupom na TV (mam 8800GT a prepajam to cez scart) a nejde mi to nastavit tak ako to islo v XPcku (jednoducho mi to v nvidia controls neponukne nastavit signal von do TV). Poprosil by som naozaj akukolvek radu, lebo som uz zufaly, dakujem.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
No na zvukovku ovladace/update stiahnes cez aktualizacie, len to najprv mosi ti nabehnut tam :0 ja som mal tiez s tym problem, a ked som cez aktualizacie nainstaloval tak uz mi isli vsetky. S tym pripojenim na TV neviem ako s tym
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno A2 má trochu problémy už na Vistách takže na 7 to oveľa lepšie asi nebudegrafoman napísal:Uz to mam nainstalovane a beha naozaj rychlo:) Mam problem s priestorovym zvukom (napriek tomu ze som si stiahol ten ovladac pre audigy 2 co ste odporucali) - hraju len predne dva repraky a sub, center ani zadne nejdu a este mam problem s vystupom na TV (mam 8800GT a prepajam to cez scart) a nejde mi to nastavit tak ako to islo v XPcku (jednoducho mi to v nvidia controls neponukne nastavit signal von do TV). Poprosil by som naozaj akukolvek radu, lebo som uz zufaly, dakujem.
Blackhawk napísal:Myslim, ze som niekde cital, ze v priebehu juna alebo jula by mala vyjst verzia nazvana ako "release candidate" - cize nieco medzi betou a finalnou verziou.
pokial ma pamat neklame a cital som spravne tak Release Candidate ma vyjst niekedy v aprili......opravte ma ak sa mylim
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
Moze byt, ten termin som buchol len tak z brucha lebo sa mi to nechcelo presne hladat(ani teraz sa mi nechce ).
Aké budú verzie Windows 7?
- Windows 7 Starter
- Windows 7 Home Premium
- Windows 7 Professional
- Windows 7 Enterprise
- Windows 7 Ultimate
...z toho v podstate pre nás bežných ľudí dôležité iba dve - Home Premium a Professional.
- Windows 7 Starter
- Windows 7 Home Premium
- Windows 7 Professional
- Windows 7 Enterprise
- Windows 7 Ultimate
...z toho v podstate pre nás bežných ľudí dôležité iba dve - Home Premium a Professional.