Skusenosti s PC predajnami v KE
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Skusenosti s PC predajnami v KE
co mam orbit ked pridem do predajne na 32 den reklamacie a oni mi povedaia ze moj notebook tam maju a ze sa mi nevedeli dovolat,pricom o tom neviem,jedna sa o click computers,chystam sa tam tak chcem byt na pozore.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
daj si podpisat papier, ze to nestihli do 30 dni a so spokojnym svedomim odid na obchodnu inspekciu, ked ti tie peniaze nedaju u mna to minule fungovalo
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
aky papier?je na to neaka forma?a ked budu trvat ze je to moja vina?ze som sa mal informovat?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- icefire
- Pokročilý používateľ
papier moze byt aj ruzovy, hlavne nech je tam peciatka a podpis kompetentnej osoby na to, ze to do 30 dni nestihli vyreklamovat
ak ti volali, no to je otazne potom, ja sa nechavam kontaktovat listom, nakolko to je istejsie. popripade si zisti ich cislo z ktoreho ti volali a daj si spravit vypis od operatora (trosku rozmyslaj...)
ak ti volali, no to je otazne potom, ja sa nechavam kontaktovat listom, nakolko to je istejsie. popripade si zisti ich cislo z ktoreho ti volali a daj si spravit vypis od operatora (trosku rozmyslaj...)
-
- Pokročilý používateľ
no ok teda,vopred dakujem,skusim,nemam s tym skusenosti takto to robit a s tym vypisom od operatora som nepotrebova nikdy,ani by ma to nenapadlo
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ja som nakupoval uz vsade ale mam najlepsi pocit s firmy Datacom. Ked som naposledy chcel kupit PC super mi poradili a dali mi aj dobru zlavu. Maju tam niekedy chaos ale je to asi tym ze maju vala zakaznikov. Minuly piatok som mal prist po PC, ktore mi skladali tak som sa vybral rano na 9 mal som na papiery ze to bude na 10. Troska som cakal lebo otvaraju na 9:30 ale naozaj som mal vsetko super pripravene. Cakal som tam asi 1 minutu v rade. Ale do piatich minut som to mal nalozene. Ten predajca mi to doniesol az do auta a poprial mi krasny den. Bolo to super. Ked som isiel kupovat zostavu presiel som Focus, Lavacom a taktiez X-computers ale najvatsi vyber mal datacom a najlepsie ceny. Asi pred rokom v datacome robila taka kocica neviete kde je?
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
asi viem presne ktoru myslis nevedela mi najst gpu v regale musle som jej ukazat kde jeAsi pred rokom v datacome robila taka kocica neviete kde je?
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
- icefire
- Pokročilý používateľ
A toto ta jednoducho prinutilo registrovat sa a ako svoj prvy prispevok napisat tento chlavospev... pekna reklama, vsak pani z danej firmy ?antesom napísal:Ja som nakupoval uz vsade ale mam najlepsi pocit s firmy Datacom. Ked som naposledy chcel kupit PC super mi poradili a dali mi aj dobru zlavu. Maju tam niekedy chaos ale je to asi tym ze maju vala zakaznikov. Minuly piatok som mal prist po PC, ktore mi skladali tak som sa vybral rano na 9 mal som na papiery ze to bude na 10. Troska som cakal lebo otvaraju na 9:30 ale naozaj som mal vsetko super pripravene. Cakal som tam asi 1 minutu v rade. Ale do piatich minut som to mal nalozene. Ten predajca mi to doniesol az do auta a poprial mi krasny den. Bolo to super. Ked som isiel kupovat zostavu presiel som Focus, Lavacom a taktiez X-computers ale najvatsi vyber mal datacom a najlepsie ceny. Asi pred rokom v datacome robila taka kocica neviete kde je?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 09. Dec, 2008, 16:41
ked mali ku tebe taky krasny pristup tak potom ,urcite to bola zostava za viac ako 30 litrov ,a napchali ti tam kopu nevyhodnych komponentov,,,heheh,,, toto si skade zobral ze maju najlepsie ceny ???
MB:ASUS P5Q PRO CPU8400+BOX GPU:ATi 4870 512mb+AC accelero s1+2x120mm fan RAM:A-DATA 2x1GB vitesta 800mhz HDD:SEAGATE ST3320613AS ODD:ASUS 1814-blk PSU:CORSAIR VX450 CASE:COOLER MASTER 690 REPRO: LOGITECH x-530 MONITOR:LG M228WA TV tuner
- icefire
- Pokročilý používateľ
myslim maty, ze moj horny prispevok to jasne vysvetlil, nie ?
aaaaa urcite mu ten predajca doniesol PC z predajne na hlavnej niekde az na parkovisko k slovanu Alebo k optime?
-
- Pokročilý používateľ
on mysli asi tu predajnu na miery,ale tak fire to vystihol,dobra reklama na danu firmu,a tie ceny maju akoze ok,ale nia phenom 2 nemaju a to nevravim o inych veciac a ceny?:D lol pomlcim.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
S datacom-om mame asi vsetci rovnake skusenosti, takze tie tu nebudem popisovat. Len chcem pochvalit barnet. Z tohto obchodiku som este nemusel nic reklamovat (co je pri mojom stasti obdivuhodne). Info o objednavke som mal stale. Zohnal mi skoro vsetko, ak nie, ponukol mi niekolko nahradnych variant. Jednoducho nemam problem
-
Naposledy upravil/-a orion v So 21. Mar, 2009, 15:04, upravené celkom 1 krát.
-
Naposledy upravil/-a orion v So 21. Mar, 2009, 15:05, upravené celkom 1 krát.