Zdravim
Chcem sa opytat ako zapojim normalny tv signal ktory ide cez coaxial kabel (bol povodne zapojeny v starej CRT telke)
do LCD-TV?
Existuje na to nejaka redukcia, alebo to podporuju LCDtelky aj pramo, alebo sa to riesi uplne inak?
Vdaka za odpoved
Coaxial output
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 08:07
Re: Coaxial output
Ak je to klasicka LCD telka s tunerom, tak to zapojis presne ako do starej telky a naladis kanaly. ziaden problem. neda mi nepodpichnut, preco si nekupil radsej plazmu?
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
Otazka je na co by mi bola plazma ked ta TV bude ani nie 2 metre od hlavy.
Osobne o plazmach neviem nic, cize LCD-TV som zvazoval hlavne kvoli cene a aby som nahradil zrut miesta CRT telku a aby som tam mohol zapojit PS3.
Treba mi len vediet ci by som zapojil normalnu kablovu televiziu do bezenej LCD-TV (trafim do slepa) ako napriklad.
http://eshop.x-computers.sk/zbozi/26-lc ... p=z:122327" onclick="window.open(this.href);return false;
Osobne o plazmach neviem nic, cize LCD-TV som zvazoval hlavne kvoli cene a aby som nahradil zrut miesta CRT telku a aby som tam mohol zapojit PS3.
Treba mi len vediet ci by som zapojil normalnu kablovu televiziu do bezenej LCD-TV (trafim do slepa) ako napriklad.
http://eshop.x-computers.sk/zbozi/26-lc ... p=z:122327" onclick="window.open(this.href);return false;
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Ak ma ten LCD monitor analogovy tuner, urcite ANO
T.
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Nový používateľ
Napr. TV tuner (DVB-T)?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
DVB-T neni analog antena... (ale konektor je taky isty)XRavenHunt napísal:Napr. TV tuner (DVB-T)?
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Nový používateľ
Nemal som vyhlidanuty specificky model, prave kvoli tomuto problemu. Pozeral som si paru modelov zbezne ale vsade som videl len DVB-T.
Mozete mi ukazat nejaku LCD-TV na nejakom eshope ktora to podporuje?
Mozete mi ukazat nejaku LCD-TV na nejakom eshope ktora to podporuje?