Chyba pri spúšťaní hry
Chyba pri spúšťaní hry
Zdravím ,, nainštaloval som si hru Mafia ,, všetko išlo v pohode ,, až ked som ju zapol ,, tak naskočila čierna obrazovka ,, a potom to tak ostalo . Som si istý že som ostal na pracovnej ploche ,, len som ju nevidel . Asi mi chýba voláky DRIVER alebo čo Dík za každú pomoc .
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Re: Chyba pri spúšťaní hry
čiže ak dobre chápem žiaden error screen ani zvuk ani nič?? skus pozrieť cez spravcu úloh či neodpovedá aplikácia nech sa máme čoho chytiť...
a verzia ovladačov od Nvidia?
a verzia ovladačov od Nvidia?
Spoiler: ukázať
Ano , máš pravdu , žiadny error ani screen , musel som resetnut PC aby sa to vyplo . A tá verzia , no netuším ako sa to pozerá ale našiel som iba toto 1772E .
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
nehras to nahodou pod Vistou? Mafia tusim nejde pod vistou
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
Skús si nainštalovať Intel Indeo kodek. Mohlo by to byť tým. Na začiatku je nejaké video -to sa zobrazuje pod intel kodekom.
Ak by som mohol poprosiť link na tú dobrú verziu toho Intel Indeo kodek-u .
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Spoiler: ukázať
Tak už hlavne netuš prosím Ťa. Buď viem a dám k tomu link alebo som ticho.Assassin napísal:nehras to nahodou pod Vistou? Mafia tusim nejde pod vistou
Vista HP 32b bez najmenšieho problému sa Mafia spustí.
Vďaka , už mi to ide v poriadku , po nainštalovaní kodeku.