Flash OFDM driver pre XP
- olbrait
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 15. Máj, 2007, 08:00
Flash OFDM driver pre XP
Zdravím, neviete niekto, kde môžem stiahnuť driver pre dátovu kartu na rýchly internet od T-mobilu. Nemám inštalačné CD čo bolo k tej karte dodávané tak sa neviem pohnúť. Potrebujem ovládač Flash OFDM NIC device ale všetky stránky čo som vygooglil iba odkazujú na stránku http://www.qualcomm.com" onclick="window.open(this.href);return false; ,ktorá to celé zastrešuje a ja som buď tak slepý alebo ho tam fakt nikde nemajú
milan@olbrait:~$ Linux zmenil vas zivot. Prajete si tieto zmeny ulozit [Y/n]? y
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Flash OFDM driver pre XP
Zeby http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=160401" onclick="window.open(this.href);return false; ?
- olbrait
- Nový používateľ
z tej stránky som štartoval. Tým ovládačom tam volajú program Mobility Manager 2.6.11 ale navyše k nemu potrebujem ešte ovládač Flash OFDM.
- olbrait
- Nový používateľ
takže driver bol zapatrošený v Program Files v zložke Mobile Managera. Celý čas som ho mal pod nosom. Prišiel som o tri hodiny svojho života, ale čo už.
VYRIEŠENÉ
VYRIEŠENÉ
Prosím Vás mam taky isty problem ale tak isto som nasiel v mobile managera zlozku driver ju otvorim rucne cez device managera , nainstaluje ju restartnem pc ale datova karta nekomunikuje s PC... stale je otaznik ze chyba driver ... co mam robit? prosim vas
- olbrait
- Nový používateľ
pokiaľ to nie je na CD tak si treba stiahnuť tento ovládač na express card, nainštalvoať ho a potom nájsť v Program Files - Mobility Manager - DRIVER subor DPInst.exe, čo je požadovaný driver