Zaujímalo by ma, ako takéto srandy "premením na HTML + CSS.
Niečo som už o tom prečítal. Všade sa píše, že si to rozsekám a potom si tie časti obrázkov dám do tabuľky ako odkazy. V tomto prípade to ale tabuľkou asi ťažko poriešim (myslím teraz tie šikmé/zvislé odkazy). Ako na to ?
tvorba layoutov vo Photoshope
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49
tvorba layoutov vo Photoshope
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB
<?php $_GET['rich'] or die('trying'); ?>
Re: tvorba layoutov vo Photoshope
premeniť na HTML dokonca s CSS? zabudni, rozslicovať a uložiť ako HTML, potom si to sprav podla seba
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jún, 2008, 10:49
Premeniť malo byť v úvodzovkách
Ale ako by si rozslajsoval tú stránku čo som tam dal ? Všeobecne také krivé/šikmé/všeliako porozhadzované obrázkové linky
Do tabulky to asi nedáš... či ?
Ale ako by si rozslajsoval tú stránku čo som tam dal ? Všeobecne také krivé/šikmé/všeliako porozhadzované obrázkové linky
Do tabulky to asi nedáš... či ?
Acer Extensa 5620G - Intel Core2Duo, 1,4GHz, 2MB Cache, 3GB RAM DDR2 (667 MHz), ATi Radeon Mobility HD24000XT (256 MB, 64bit), HDD 320 GB
zoberieš si slice tool a sekáš sekáš sekáš sekáš
.
.
.
.
.
.
.
keď bude hotovo, Save for web and devices, nastavis hotovo. velkost rezov si robis ty, nejde to ci to je krive alebo nie, zaklad je obdlznik/stvorec
.
.
.
.
.
.
.
keď bude hotovo, Save for web and devices, nastavis hotovo. velkost rezov si robis ty, nejde to ci to je krive alebo nie, zaklad je obdlznik/stvorec
.