zdroj
zdroj
chalani neviete ci to je problem, ked mam zapnuty compik tak obcas mi zdroj cvakne, neviem ci to nieje niaka znamka ze pomaly odchadza alebo co.... a este niekedy ked napr vypadne prud a znovu zapnem pc tak mi nexce nabehnut system, stale dava restart ani prva obrazovka nenabehne s logom MB.. mam tusim fortron asi 2 a pol rocny 500 alebo 600w nepametam uz...
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: zdroj
- v PSU nema co cvakat - skus to upresnit...
- upresni aky mas typ
- ak je v zaruke, reklamuj
- osobne by som ho preventivne vymenil
- upresni aky mas typ
- ak je v zaruke, reklamuj
- osobne by som ho preventivne vymenil
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Takto... kazdy zdroj ma svoje zvuky resp. rachot aj ten najdraksi.. Ja mam zdroj za 2500 aj tak mi opcas truchu piska alebo loziska vo ventilatore hrkocu.
Ked sa prerusi dodavka elekt. prudu do zdroja {aj ked je vypnity} tak raz sa zapne a vypne a nakoniec sa zapne na stalo. Ak sa ti vypne a nasledne zapne PC pocas zatazi {hra, zatazovy test..} tak je to chyba v zdroji. Ak sa len restartuje tak sa nieco prehrialo a brani sa tym ze sa prepne do 2D
Ked sa prerusi dodavka elekt. prudu do zdroja {aj ked je vypnity} tak raz sa zapne a vypne a nakoniec sa zapne na stalo. Ak sa ti vypne a nasledne zapne PC pocas zatazi {hra, zatazovy test..} tak je to chyba v zdroji. Ak sa len restartuje tak sa nieco prehrialo a brani sa tym ze sa prepne do 2D
- Bubu123
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 17. Máj, 2007, 08:00
ako pisali zdroj nema cvakat mozno taky hardisk alebo cd romka ano ale tak zdroj by nemal skus skontrolovat ventilator 2 roky hm mozno nieco uz ma odkrutene mne tiez raz ventilator robil take neznesitelne zvuky akoby som behal pilnikom po zeleze .
MB:Gigabyte M56S-S3 | CPU:AMD Athlon X2 5200+ | RAM:2GB Patriot low latency Dual Channel |HDD: Western Digital 160GB SATAII | GPU: Gainward Bliss 7600GS 256MB DDR3 500/1200mhz @ OC 600/1600mhz | PSU:Fortron 350W | GAMING:Microsoft 1.1 Black + Steel Pad QcK+
ventilator je v pohode, neviem co to robii, ono je to asi tak raz za pol hodku, hodku... take cvaknutie ako ked restartujes kompik tak sa ti vypne uplne na par sekund aj zdroj a tak cvakne, a to mi robi obcas normalne ked je zapnutyy
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Co som ja zatial pocul tak cvakaju len disky ked nieje nieco v poriadku s hlavickami alebo mechanikou ako takou. Takze ja by som sa zameral na vymenu disku, zdroj necvaka, nieje tam nic co by dokazalo taky zvuk spravit. Podla mna disk....
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit