Prosim vas nema niekto servisnu prirucku k notebooku Acer TravelMate 2000.Alebo staci poradit ako vymenim harddisk kedze neviem ako ho vitiahnut a Kedze neviem ani kde tam je ulozeny...
Za rady velmi dakujem.
S pozdravom PePeK
Acer TravelMate 2000
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Acer TravelMate 2000
Nuz, pozerajuc manual[1] si myslim, ze je to ten panel dalej od baterie. Je to v sekcii "1 Poznejte svůj počítač TravelMate", strana 8.
Otoc notebook a maj baterku hore. Tesne pod baterkou masa zapadku pre uvolnenie baterie, na pravej strane potom dvoma skrutkami pripevnenu krytku nad RAM, a tipujem aj podla tvaru, ze nizsie na lavej strane mas 2 skrutkami krytku nad diskom.
[1] http://78.90.190.14/ACER/travelmate/tra ... 000_cz.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Otoc notebook a maj baterku hore. Tesne pod baterkou masa zapadku pre uvolnenie baterie, na pravej strane potom dvoma skrutkami pripevnenu krytku nad RAM, a tipujem aj podla tvaru, ze nizsie na lavej strane mas 2 skrutkami krytku nad diskom.
[1] http://78.90.190.14/ACER/travelmate/tra ... 000_cz.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
- pepek17
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Feb, 2009, 19:41
Nie nie tam je mini-PCI slot ci ako sa o vola.Notebook som mal dnes rozobrany a nikde som nevidel HarDDisk.takze vobec netusim kde moze byt.Ak ma niekto takyo notebook tak nech sa ozve lebo fakt to je potrebne.dakujem
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Nuz tak potom je niekde vnutri, a to je potom strateny pripad. Na nete najdes akurat mnou linkovany dokument, tym to hasne. Mozno by si mohol napisat do Aceru...
- pepek17
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Feb, 2009, 19:41
No to bude asi jedina moznost... Ale ak by niekto vedel nech napise:-P diki