ahojte pls potrbujem pomoc .
ja som v pc ujplny novacik a nic o nom nevie takze pomoct mi bude asi tazke ale aj tak pls pomozte
voobec mi nejde zvuk na pc ani len vystrazne zvuky dokonca ani ta ikonka v pravo dole chýba . no vobec tam neni
a o nasom pc viem iba to ze je xp cko inak nic pls potrebujem velmi vasu pomoc
zvuk vobec nejde
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Feb, 2009, 16:31
Re: zvuk vobec nejde
Vitaj na fore
je zvukova karta nainstalovala ?
daj prave tl. na tento pocitac - vlastnosti klikni na hardware a potom na spravcu zariadeni.
mas tam neake zlte vykricniky ak hej tak co je pri nich napisane ?
reproduktori su v spravnej "dierke"? zelena
su zapnute v elektrike ?
daj prave tl. na tento pocitac - vlastnosti klikni na hardware a potom na spravcu zariadeni.
su zapnute v elektrike ?
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
dalej mozes skusit...
Start -> nastavenie -> ovladaci panel... klik na ikonu Zvuky a zvukove zariadenia.
hned na prvej zalozke by si mal vidiet nazov zvukovej karty (ak je nainstalovana spravne). na zalozke "zvuk" skontroluj, ci je nastavena v "Prehravanie zvuku" nejaka zvukovka, alebo tam je iba prazdne miesto
robil si nieco "nezvycajne" v dobe ked prestal zvuk ist?
Start -> nastavenie -> ovladaci panel... klik na ikonu Zvuky a zvukove zariadenia.
hned na prvej zalozke by si mal vidiet nazov zvukovej karty (ak je nainstalovana spravne). na zalozke "zvuk" skontroluj, ci je nastavena v "Prehravanie zvuku" nejaka zvukovka, alebo tam je iba prazdne miesto
robil si nieco "nezvycajne" v dobe ked prestal zvuk ist?
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
ja neviem na ovladaciom paneli je napisane ze nejake zvukove zariadenie nie je k dispozicii
-
- Nový používateľ
other devices a pod tym multimedia audio controller ja uz neviem co s tym nemame cd cko na zvukovu kartuFester182 napísal:Vitaj na fore
su zapnute v elektrike ?
multimedia audio controller - to je ono zvukova karta ... a daky papier ze aky mas PC nemas, popriapde zistit ako mas zakladnu dosku otvorit bednu a pozret sa (tam je to napisane)
PS4 + OPTOMA HD 141X
-
- Nový používateľ
nic v zlom ale som dievca ktore ani ziarovku nevie vymenit . a papiere nemam ja viem iba ze je to windows xp home edition. inak nic ine newemFester182 napísal:multimedia audio controller - to je ono zvukova karta ... a daky papier ze aky mas PC nemas, popriapde zistit ako mas zakladnu dosku otvorit bednu a pozret sa (tam je to napisane)
- lukasko
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Mar, 2006, 02:00
v tom pripade si k tomu PC zavolaj niekoho kto sa aspon trocha vyzna..... to bude najjednoduchsie a najrychlejsie
CPU: AMD Ryzen 1700 // SCYTHE SCNJ-4000 Ninja 4 MB: GA-AB350-Gaming RAM: Kingston 16 GB KIT DDR4 3200 MHz CL16 HyperX@none Grafika: MSI GTX 970 GAMING 4G 1279/1140@none HDD: SSD 960 EVO NVMe M.2 250GB Samsung 850 EVO 120GB ,Samsung HD154UI 1,5TB Zvuk: Logitech Z-5500 Skrinka:[/color] NZXT S340 + Corsair CX400 Ostatne: Card reader 32in1, Logitech VX Revolution, G940, Sony Dualshock3
for sale: CPU: AMD FX 4100 3600@4300 // AC Freezer 64PRO MB: GA-970A-UD3 RAM: 2*4GB Corsair XMS3 1600MHz CL9@none Zvuk:Audigy4 > Digital I/O Modul Skrinka:Eurocase ML 5412 DVD: Optiarc AD-7203S (LabelFlash), TEAC DV-W516GC
for sale: CPU: AMD FX 4100 3600@4300 // AC Freezer 64PRO MB: GA-970A-UD3 RAM: 2*4GB Corsair XMS3 1600MHz CL9@none Zvuk:Audigy4 > Digital I/O Modul Skrinka:Eurocase ML 5412 DVD: Optiarc AD-7203S (LabelFlash), TEAC DV-W516GC
caute mam problem zo zvukom poradi niekto ms8147 nemam cedecko