Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
už dlhšie uvažujem o kúpe nového telefónu, tento je pre mňa jednoznačne favorit, jak cenou (480€ s DPH pultová) tak výkonom a dizajnom. Zaujímali by ma názory a skúsenosti tích čo ho majú, hlavne čo sa týka výdrže batérie (lebo keď to bude jak iPhone že za 2 dni je fuč tak to je dosť smola). Taktiež čo sa týka dátového prenosu, v specs uvádzajú niečo ako:
čo myslíš tým USB? káblik ako iný ale nieje to ten štandartný miniusb
akurát že nabíjačka je tá najohavnejšia vec akú som kedz videl...
výdrž záleží čo robíš MP3 prehráva tak 8h+-
ale ležať na stole vydržal 5dní + prišlo 5 sms a 1 mms
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
Praci cest. Dodam len par veci:
• Mini-USB: Dexter nema pravdu. Do toho konektora pasuje standardne hocijaky mini-USB kabel.
• Vydrz: Telefon vydrzi take 2-4 dni, podla pouzivania (tie 4 to je fakt tak, ze cez den uz ani netelefonujes). Inak nechapem, preco ti vadi dvojdnova vydrz. Vsak pridem vecer domov a pichnem telefon do USB a viac sa on nestaram.
nj fakt, ma pomýlilo to skosenie iba na jednej strane, práve som to aj vzskúšal
no tá výdrž je pri trochu väčšej práci aj do pár hodín iba
technickz musí na nabíjačku každý deň
prave ten konektor by som povazoval za velku vyhodu
na pohlad sa sprava ako nejaky mysticky vstup ale ide do neho kazdy USB kabel to znamena vyhodu pri poskodeni alebo strate kabla sa prakticky nic nedeje nakolko je to klasika + da sa pouzit bars jaka autonabijacka napr. ku GPS jednoducho s USB zakoncenim
nie som jeho majitelom len som sa s nim hral ale mozem povedat ze bol v celku sviznejsi nez HTC diamond
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
HTCcka maju cudne tvarovany ten miniUSB co lahko cloveka pomyli ale pasuje tam kazdy miniUSB kabel
Desktop:|Intel E5200 2.5@3.5 Ghz 1,31V|Noctua nh-u9b|Asus P5Q pro| |Asus EAH4850 625@680 Mhz|A-data 2x2gb gamers edition 800@932 Mhz| |WD 6400AAKS|Cooler Master M520w|Thermaltake M9| Laptop:|Fujitsu-Siemens Amilo pi1536| "92% of teens have moved onto rap.If you are part of the 8% that still listen to real music,copy and paste this into your signature"
Hej to usb je vyhoda, ja v robote pouzivam kabel od nokie a funguje bez problemov. Dalsia vyhoda celkovo pri win. mobile je(ohladne baterie), ze ak ho pouzivas aj na pracu(synchronizacia kontaktov, stretnutii a uloh s PC), tak ked dojdes do prace, pripojis ho k PC a on sa cez to usb sucasne synchr. ale aj nabija, to sa potom nemusis bat vydrze baterie.
OT:Az teraz som si vsimol kolko ludi je tu z mojho okolia(Sered).
jo fakt tam pasuje klasický konektor, ten ká´blik je v podstate klasický USB + miniusb
akurát teda dizajn nabíjačky je hrozný
uvidíme ako dlho to vydrží ísť pri navigácii na baterériu, v PO odskúšam, tak či onak je výdrž asi najväčšie sklamanie, ale v pohotovostnom režime vzdrží viac ako napr. SE 810i, ale pri používaní je jedna čiarka tak 1,5 - 2h
tak ako sa vám javí tento Pocket PC.. ste s ním spokojný
ja mam na nom osobne nahodeny new ROM z XDA-developers presnejsie túto Miri WM 6.5 21234 :: V 13.0 s novým pripravovaným OS windows mobile 6.5 a musím podotknúť že oprotí pôvodnej verzií ROM je táto omnoho, omnoho rýchlejšia a stabilnejšia
proste my to pripadá ako úplne iné Touch HD