Aký mám nainštalovať windows?
Nazdar všetci.Mám takú dilemu.Mám doma:
XP X32 SP3
XP X64 SP2
Vista X32
Vista X64.
A neviem sa rozhodnúť aký si tam dať.
Teraz používam XP X32 SP3 ale ten podporuje len 3,25GB Ram.A nieje tam DX 10.
Chcem sa spýtať že keď mám 64Bitový CPU,či keď nainštalujem XP 32 a XP 64 či tam bude rozdiel v hrách.
Vistu chcem lebo má DX 10 ale tiež neviem ako je to tam s tými bitami.Poraďte čo tam mám nahodiť?
XP X32 SP3
XP X64 SP2
Vista X32
Vista X64.
A neviem sa rozhodnúť aký si tam dať.
Teraz používam XP X32 SP3 ale ten podporuje len 3,25GB Ram.A nieje tam DX 10.
Chcem sa spýtať že keď mám 64Bitový CPU,či keď nainštalujem XP 32 a XP 64 či tam bude rozdiel v hrách.
Vistu chcem lebo má DX 10 ale tiež neviem ako je to tam s tými bitami.Poraďte čo tam mám nahodiť?
Bude to v hrách najvýkonnejšie?A mám inštalovať aj XP?alebo mám na neho navždy zabudnúť?
a Je tam rozdiel medzi X32 a X64?
Kompatibility sa nebojím.
Kompatibility sa nebojím.
Lenže crysis je aj x32 a aj x64.Tym pádom bude x64 využívať 64 bitou namiesto 32?
Takže ďakujem za rady.
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Aký mám nainštalovať windows?
len dúfam že všetky win hore spomenuté máš originál, snake je na takéto veci háklivý, že ?
určite 64-bit OS..
určite 64-bit OS..
Re: Aký mám nainštalovať windows?
Mňa Vista moc nepresvedčila, dosť dlho som bežal na XP64-bit. Teraz skúšam Windows 7 -64bit. K tým 32/64 bit môžem povedať asi toľko že ani 32bit XP SP3 nie je zlá voľba ale s príchodom nových dual core procesorov mi na 32-ke začali mierne komplikácie. Je vidieť že ten 32bit systém asi nie je optimalizovaný na DC CPU. Pri klikaní po ikonách napr. sa dokáže dostať do stavu že rozmýšľa (sekundu). Otvorím priečinok? Neotvorím? Také niečo som na 64-bit nikdy nevidel. Samozrejme vyskúšal som všetky možné DC patch - ale aj tak to poznať že čosi tam je nie dobre.
Áno sú originál.Ale chcem vedieť či predsa nebude lepšia voľba XP64.Vista 64 už je na pc ale oproti XP 32 to dosť pomalšie kopíruje dáta.