ahoj,
XP sa zapinalo normalne ze ma rovno hodilo na plochu,a teraz sa deje taka vec ze ked zapnem pc tak mi da vybrat uzivatelov, pritom som len uzivatel ja sam, mam len jeden uzivatelsky ucet, nemam nastavene heslo ani ziadne dristy som v uzivatelskych uctoch nerobil. takze ak to vie niekto odstranit pls sem stym, dakujem.
logovanie=win xp
- Danix64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 12. Máj, 2008, 14:00
Re: logovanie=win xp
btw neinštaloval si pred tým program Pinnacle Studio? ... lebo ten mi to po nainštalovaní tiež zrobil...
Start - Ovaládacie panely - Užívateľské účty. A tam vymaž ďalší účet alebo zakáž, nechaj si len ten svoj.
//edit: aha, teraz som si až všimol, že si napísal, že tam máš len jeden účet. hmm tak zatiaľ ma nič nenapadá...
Start - Ovaládacie panely - Užívateľské účty. A tam vymaž ďalší účet alebo zakáž, nechaj si len ten svoj.
//edit: aha, teraz som si až všimol, že si napísal, že tam máš len jeden účet. hmm tak zatiaľ ma nič nenapadá...
Spoiler: ukázať
Kód: Vybrať všetko
control userpasswords2
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
jjj instaloval som pinnacle systemDanix64 napísal:btw neinštaloval si pred tým program Pinnacle Studio? ... lebo ten mi to po nainštalovaní tiež zrobil...
ako vyberiem seba? necham na sebe iba oznacene ? lebo skusil som to a niak to nefici, skusim este oznacit seba odskrtnut dam restart, napisem co sa staloSnake napísal:do štartu, vybrať seba, a odšktrnúť políčko Užívatelia musia zadať heslo bla bla bla ...Kód: Vybrať všetko
control userpasswords2
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 05. Jan, 2009, 23:56
DAKUJEM PEKNe, uz to ide fajn, uz len popratat HDD lebo pri starte mi pise dlhsie loading presonal settings, ale to uz tu nepartri, Diky moc.