Multiplayer obecne a windows services
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Multiplayer obecne a windows services
Mam problem.Este sa mi nepodarilo rozbehat ziadnu hru online.Ako mozne riesenie ma napada vypnuta sluzba,ktora je obecne pre MP dolezita.Je taka nejaka?
Dakujem za odpoved.
Dakujem za odpoved.
Re: Multiplayer obecne a windows services
mno napriklad pri akej hre ?
ale kludne to moze byt zapnutym blokovanim...(firewall, Norton security,...)
niektore hry vyzaduju sluzby....ano...uz len vediet ake hry si chcel rozbehat (samozrejme tu hovorime o original nie o warez...)
a sluzby su rozne (battlenet, games for windows live, steam, garena, gamespy....)
ale kludne to moze byt zapnutym blokovanim...(firewall, Norton security,...)
niektore hry vyzaduju sluzby....ano...uz len vediet ake hry si chcel rozbehat (samozrejme tu hovorime o original nie o warez...)
a sluzby su rozne (battlenet, games for windows live, steam, garena, gamespy....)
Ownage Is A Matter Of Opinion
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
jedna sa o windows sluzby(services)
Hry ktore som skusal:GRID,WOW cez hamatchi,CS
Hry ktore som skusal:GRID,WOW cez hamatchi,CS
sluzba pre MP? lol nic take nie je, hladaj problem u ISP / u seba. Resp. sa nehrab v sluzbach ked nevies co je na co...
.
Mno, nie som nejaky expert na windows, ba mam od neho velmi daleko a moc sa mu nerozumiem, ale len tak mimochodom si nie som isty ci windows service az na Games for windows live ktora by mala byt pod tou hlavickou....sluzi na hranie po internete...ale neviem len sa domnievam... a ano ziadna hra ti nepojde cez windows live pokial nie je originalna...(hadam to tak nejak funguje...)
Ownage Is A Matter Of Opinion
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
Toto je len jedna moznost preco mi to nefachci,inak Grid online mi ide rank,v private session som tam skupinu co urobili chlapci z fora nevidel.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ja by som ako prve skusil hru preinstalovat.
A potom ozaj skontrolovat ci nebezi nejaky firewall, ktory blokuje komunikaciu.
Ale ked vravis, ze online hry vidis tak tam problem asi nebude, potom uz len v roznej verzii hry s tymi ktorymi hras.
Ale ked vravis, ze online hry vidis tak tam problem asi nebude, potom uz len v roznej verzii hry s tymi ktorymi hras.
Spoiler: ukázať
pravdepodobne sme tam už vtedy neboli alebo spravil niekto iný hru.. ak si tam videl iné hry, nevidím dôvod prečo by si tam nenašiel nás..louth napísal:Toto je len jedna moznost preco mi to nefachci,inak Grid online mi ide rank,v private session som tam skupinu co urobili chlapci z fora nevidel.
:::Acer Aspire 5520G::: AMD Turion 64 x2 TL-60(2,0 Ghz, 2 x 512 KB L2 cache):::Up to 1280MB NVIDIA GeForce 8600M GS TurboCache :::2GB DDR2:::15,4 WXGA Acer CrystalBrite LCD:::250GB HDD:::Windows Vista Home Premium SP1:::
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
skusal som vcera ked ste hrali ,bol som s pascalom na icq..potom som vytvoril hru ja, a on ju tiez nevidel
hral som rank proti nejakym sialencom,tak to asi ide..neviemMartan napísal:Ja by som ako prve skusil hru preinstalovat.
Naposledy upravil/-a Zoltan Balaton v St 11. Feb, 2009, 12:58, upravené celkom 1 krát.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
No kazdopadne z toho vychadza, ze ked nevidite hry medzi sebou, mate rozne verzie hry...
Spoiler: ukázať
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
myslim ze obidvaja mame patch 1,1
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ak hras cez hamachi, tak mate rovnake verzie hamachi?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
napr teraz tam nevidim v private ani jednu hru..minule som tam viedel jednu, dve..cize to je malo urcite..mozno bude problem tu(vypol som aj firewall)