Za dlhý príspevok a možné chyby sa ospravedlnujem ...

Ďakujem...
ďakujem možnože máš pradvdu ale potrebujem viac príspevkov...prosíím píšte aby som sa konečne rozhodol ?!eFatal2ty napísal:nvidia ma PhysX a lepsie ovladace.
tak ako hovoris beardiebeardie napísal:ty sa nerozhodnes nikdy, lebo len nahanas posty
fakt sa tu snazis za co najkratsi cas mat najviac postov alebo co?Tak mi k tomu pomôž ! dakujem
Ohľadom tohto ti dakujem, potrebujem vysvetlenie a ty si mi to vysvetlil ako som chcel čižeMirdis napísal:tak ako hovoris beardiebeardie napísal:ty sa nerozhodnes nikdy, lebo len nahanas posty...jasne ti napisal eFatal2ty a ked mas taku cenu myslim,ze nemas co este cakat.karty su s vykonom velmi podobne tam uz asi zohraju rolu bezproblemove ovladace Nvidie...mas taku cenu ber 9800gtx+
MaRtQoO napísal:Tak mi k tomu pomôž ! dakujemMirdis napísal:fakt sa tu snazis za co najkratsi cas mat najviac postov alebo co?
ano vo VGA mam len jeden 6pin a aky zdroj odporucas? Moze to robit zdroj?x_x_x_x napísal:Takze vo VGA mas zapojene len 1x PCIe 6pin ? No tak to by som neriskoval a siel by som kupit lepsi zdroj a to co najskor...