Kúp si niečo ako Seasonic 450W.
djkakadu napísal:KME zdroj to je samovražda. Okamžite vypni PC a utekaj.![]()
inac pred tym som mal eurocase 450w aj to bol slabi?jony23 napísal:djkakadu napísal:KME zdroj to je samovražda. Okamžite vypni PC a utekaj.![]()
a myslis ze to bude dost silny ked je to iba450w akolko stoji asi ?
jony23 napísal:inac pred tym som mal eurocase 450w aj to bol slabi?jony23 napísal:djkakadu napísal:KME zdroj to je samovražda. Okamžite vypni PC a utekaj.![]()
a myslis ze to bude dost silny ked je to iba450w akolko stoji asi ?
skor nez budes "vyhadzovat" peniaze za novy zdroj (pri tom nebezpecnom zdroji co mas to urcite vyhodene peniaze niesu) tak najprv skontroluj co som ti pisal uz skor... najme tie teploty a ovladace ...samozrejme nieje vylucene ze to robi zdroj ale ja by som ho riesil az ako poslednu alternativuscream napísal:No skus skontrolovat nastavenia v biose... toto moze robit aj zle nastavene pamate alebo moc OC procak... skus nahodit ine ovladace skontroluj teploty. Gamer hud je v pohode tie veci cervenou je INFO ze mas na karte kvalitnejsie kondiky napajacie obvody atd...
scream napísal:skor nez budes "vyhadzovat" peniaze za novy zdroj (pri tom nebezpecnom zdroji co mas to urcite vyhodene peniaze niesu) tak najprv skontroluj co som ti pisal uz skor... najme tie teploty a ovladace ...samozrejme nieje vylucene ze to robi zdroj ale ja by som ho riesil az ako poslednu alternativuscream napísal:No skus skontrolovat nastavenia v biose... toto moze robit aj zle nastavene pamate alebo moc OC procak... skus nahodit ine ovladace skontroluj teploty. Gamer hud je v pohode tie veci cervenou je INFO ze mas na karte kvalitnejsie kondiky napajacie obvody atd...
djkakadu napísal:Dosku procak nerieš ale na takýto PC proste KME, EuroShit, a neviem čo zdroj nemôže stačiť, taký Fortron 450-500 úplne pokrije tvoj PC. Neber to zle ale určite by som to na tvojom mieste spravil. A potom rieš dalej ten problém z Grafou.
no hej ale pocuvaj kde tam vidis ty nejake druhe napajanie okrem jendno na hdmi spotporou tv tam nic neje je tam 6 pinovy kabel do grafiky a jedemen malicky napajaci kabel na tv a hdmi funkciu ??djkakadu napísal:Skús najprv zapojiť obidve napájania a poskúšaj, a ten fortron bude úplne postačovať.