scream napísal:co tu spletate o dvoch napajaniach?!!!! Karta ma 1x6pin a ten ma chlapec zapojeny http://www.ajoj.sk/img.asp?attid=25627" onclick="window.open(this.href);return false; ... Navyse ak mu pada len hra(tak som to pochopil) tak to zdrojom pravdepodobne nebude. Pri slabom zdroji ide cely system do restartu.
je to mozno shit znacka ale ma preboha 500W ... jeho zostava nebude mat spotrebu ani 300W cize najprv by som vylucil vsetko ostatne menej nakladne ako novy zdroj....
BTW o dosku sa neboj.... pokial to nemas pretaktovane nic take ako "slaba doska" na "silny procak a VGA" neexistuje.... aspon nie pokial sa mysli stabilita. Ak raz doska procak podporuje musi ist bezchybne...
presne mas pravdu uplne suhlasim stebou vdaka za radu inac otvoril som bednu a tak nastartoval pc no ale este som vypojil pridavni ventilator a cuduj sa skusam a cakam ze padne hra a 30 minut bezi v pohode ked tu naraz zatvorim po minute zpadne obraz taze moze byt neco s prehrievanim sa si myslim no odmeram teploty a napisem tu a vy mi poviete ci su velke ok? vdaka